1. Zomervakantie aan de Belgische kust
  2. Vakantieparken met zwembad
  3. Diverse zomerse arrangementen

Zomervakantie in België aan de kust

Wat is nu een zomervakantie zonder dat je de zee en het strand hebt gezien? Relaxen op een ligbedje met geluiden van neerslaande golven, zeemeeuwen en vrolijke spelende kinderen om je heen, dát is toch het ontspannende zomergevoel? Met een verblijf op een van onze Kompas Campings geniet u van een zomer aan de Belgische kust. Kompas Camping Nieuwpoort ligt op slechts 15 autominuten van het strand. Viert u de zomervakantie in België liever nog dichter bij het strand en de zee? Kompas Camping Westende bevindt zich op loopafstand. Kom kamperen of huur een accommodatie en geniet van jouw zomervakantie aan zee in België.

 

Kamperen in de zomervakantie ⛺

Ga je graag naar de camping in de zomervakantie? Bij onze Kompas Campings heeft u een zeer ruime keuze uit kampeerplaatsen. Maak je met de camper een rondreis langs de Noordzeekust? Kies voor een verblijf op een van onze speciale camperplaatsen. Maar je kunt ook kamperen in de zomervakantie in België met je eigen tent, vouwwagen of caravan op een van onze ruime kampeerplaatsen, tot 150 m², met diverse voorzieningen. Ook zijn er speciale plekken waar je enkel met een tent mag verblijven. 

Huisje huren in de zomervakantie 🏡

Wens je graag comfort tijdens jouw zomervakantie aan zee in België? Bij Kompas Campings heeft u de keuze uit huisdiervrije én huisdiervriendelijke accommodaties, geschikt voor maximaal 6 personen. Ideaal voor in de zomer! De comfort lodges beschikken allen over een zonnige veranda met tuinset. Je slaapt op heerlijke bedden, kunt een uitgebreide maaltijd bereiden in de keuken en je opfrissen in de moderne badkamer. Ook wifi is inbegrepen, zo kun je je ook vermaken met je favoriete serie. Met wie kom jij een huisje huren in de zomervakantie in België?

Zomers genieten in de omgeving en op de camping

Het mag duidelijk zijn, Nieuwpoort en Westende bevinden zich aan de Belgische kust en de laatste vlak bij de zee. Natuurlijk is het strand dé zomerse hotspot. Maar je kunt ook een van de omliggende plaatsen als Brugge, Veurnne en De Panne bezoeken of een dagje eropuit naar attractieparken als Bellewaerde of Plopsaland. We raden ook zeker aan om het binnenland te verkennen middels een wandel- of fietstocht. 

Maar je hoeft de camping niet te verlaten voor een dag vol vertier. 's Ochtends kun je bij de winkel & bakkerij terecht voor een ontbijtje. Overdag beleef je waterpret op beide campings in het openluchtzwembad en bij Westende vermaken de kids zich eveneens uitstekend in de waterspeeltuin. Uiteraard is er ook een grote buitenspeeltuin met schommels, klimtoestellen, glijbaan en airtrampolien aanwezig. Tijdens het hoogseizoen is ook het animatieteam aanwezig, zij bieden een gevarieerd animatiepprogramma voor kids t/m 12 jaar. De dag kun je afsluiten bij de taverne of brasserie waar je zeker geniet van een hapje, drankje of ijsje. Geniet van jouw zomervakantie in België aan de kust!

 
Boek jouw zomervakantie aan de Belgische kust