1. Kerst & nieuw in België
  2. Lodges voor 2 tot 6 personen
  3. Vlak bij de kust

Kerst aan de kust

Wil jij met de kerstdagen of met oud en nieuw er even een week tussenuit met je partner of je gezin? Dan hebben we goed nieuws: onze Comfort Lodges zijn nu ook te boeken in de kerstvakantie! Vier kerst aan zee bij Kompas Camping en beleef samen een heerlijke tijd. Kies uit een van onze twee locaties: Nieuwpoort of Westende. Boek een 2-, 4- of 6-persoonslodge of een lodge waar je hond ook welkom is.

Ken jij een leukere plek om kerst of oudjaar 2020 te vieren? Wij niet! 

Onze lodges hebben allemaal centrale verwarming en een keuken met alle electro om een klein of groot feestmaal te bereiden. Alleen de kerstboom en de cadeautjes moet je zelf meebrengen.

 

Huisje huren met kerst en nieuw

Je kan een huisje huren met oud en nieuw óf met de kerstdagen. De Comfort Lodges zijn volledig ingericht zodat je comfortabele en aangename feestdagen tegemoet gaat. Dankzij de complete keuken (inclusief vaatwasser!) kan je ook een feestmaal bereiden in je eigen accommodatie. Na een lange en gezellige avond ben je blij dat er een heerlijk boxspring bed op je te wachten staat. Zo verschijn je uitgerust weer aan het ontbijt de volgende dag, waarvoor je verse broodjes kan bestellen. Uiteraard beschikken de lodges ook over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Goed om te weten:

  • De lodges zijn alleen per week te boeken, van 19 tot 26 december 2020 óf van 26 december 2020 tot 2 januari 2021
  • Aankomst tussen 14:00 en 16:00 uur, uitchecken voor 10:00 uur
  • De horeca is gesloten in deze periode, het is wel mogelijk om broodjes te bestellen voor het ontbijt
  • De receptie is alleen geopend op de aankomst- en vertrekdagen
  • Het is mogelijk om een fiets te huren (alleen voor de gehele week) met de volgende prijzen: Elektrische fiets €99,-, normale fiets €49,-, kinderfiets €39,-

Kerst aan de Belgische kust

Hoewel onze lodges zo comfortabel zijn dat je het hele verblijf wel binnen zou willen blijven, moet je toch ook af en toe naar buiten. En tijdens de kerst aan zee hoort natuurlijk een stevige strandwandeling. Ook in de winter is de Belgische kust een heerlijke verblijfsplek. Stevig uitwaaien als het stormt en daarna behaaglijk binnen weer opwarmen. In december zijn alle steden mooi aangekleed en branden de kerstlichtjes weer, Brugge is een van onze favoriete steden tijdens de feestdagen. Pak de auto en rijd binnen 40 minuten naar deze stad, waar je je onderdompelt in de kerstsferen. Kom jij een huisje huren tijdens de feestdagen bij Kompas Camping?

Boek een huisje in de kerstvakantie

Kompas Camping Westende

Kompas Camping Nieuwpoort