Vroegboekacties

We hebben nog een paar vroegboekacties lopen voor 2022. Check ze hieronder! Wist je trouwens dat ons boekingssysteem altijd automatisch de meest voordelige prijs berekent?

KAMPEERPLAATSEN 
De vroegboekkorting voor kamperen is momenteel enkel nog van toepassing op de herfstvakantie. Je geniet tot 15 september 2022 van korting op alle types kampeerplaatsen voor deze periode. 
Boek je vóór 15 oktober 2022 een verblijf in de kerstvakantie? Dan krijg je een 🎄kerstpakket🎄 bij aankomst als vroegboekcadeau.

COMFORT LODGES
De vroegboekkortingen gelden ook voor de 2, 4 en 6-persoons Comfort Lodges.
Je krijgt korting op de herfstvakantie indien je boekt vóór 15 september 2022.
Boek je vóór 15 oktober 2022 een verblijf in de kerstvakantie? Dan krijg je een 🎄kerstpakket🎄 bij aankomst als vroegboekcadeau.

Check ook onze voorjaarsactie voor Comfort Lodges!

MAANDARRANGEMENTEN
Ook op onze maandtarieven voor kampeerplaatsen geniet je van vroegboekkorting. Zo geniet je nog tot 1 juni 2022 van vroegboekkorting op een maandtarief september. De maanden mei en juni kunnen ook nog geboekt.

Boeken
 

Korting Pasar-leden voor kamperen en huren

Ben je Pasar-lid? Dan word je automatisch én gratis lid van de Kompas Camping Club en geniet je het jaar rond van:

  • extra beleving en speciale aanbiedingen tijdens je verblijf.
  • 10% op kampeerplaatsen (tarieven per nacht) én huuraccommodaties. Hoe? Selecteer in stap 2 (Extra's) van de boeking, kortingskaart 'Pasar & Kompas Camping Club' en je korting wordt automatisch verrekend. Bij aankomst wordt gecontroleerd of je recht hebt op korting.
 
Meer lezen over het Pasar-lidmaatschap
KCC
Pasar