Vroegboekacties

Tot 15 februari 2021 profiteer je voor kamperen en huren van de hoogste korting voor dit seizoen (voor schoolvakanties en lange weekends).
Geef de gewenste verblijfsperiode in en het boekingssysteem berekent automatisch de meest voordelige prijs.

KAMPEERPLAATSEN 
De vroegboekkortingen voor kamperen zijn van toepassing op de paas- en zomervakantie, het hemelvaart- en pinksterweekend en dit op alle types kampeerplaatsen. Opgelet, voor de zomervakantie geldt de vroegboekkorting voor verblijven van zaterdag tot zaterdag in het hoogseizoen.

COMFORT LODGES
De vroegboekkortingen gelden ook voor de 2, 4 en 6-persoons Comfort Lodges. Boek vóór 15 februari 2021 en krijg korting op de paas- en zomervakantie, het hemelvaart- en pinksterweekend. Voor de zomerkorting dien je een weekverblijf te boeken van vrijdag tot vrijdag.

Boeken
 

Korting Pasar-leden voor kamperen en huren

Ben je Pasar-lid? Dan krijg je het hele jaar rond 5% korting op het nachttarief op Kompas Camping Nieuwpoort (laag-, tussen- en hoogseizoen). Hoe? Selecteer in stap 2 (Extra's) van de boeking kortingskaart PasarPas en de korting wordt automatisch verrekend. Bij aankomst wordt gecontroleerd of je recht hebt op Pasar-korting.

Ben je Pasar-lid en boek je een special Pasar-arrangement? Dan bedraagt de Pasar-korting 10% en is die reeds verrekend.

Meer lezen over het Pasar-lidmaatschap