Speciale weekends

We zetten geregeld speciale weekends en themadagen op de kalender voor kamperen en huren. We verlagen daarbij de prijs van het verblijf en voegen extra's toe zoals bijvoorbeeld een ontbijt of diner, activiteit of huurfiets. Zo geniet je bovenop van een voordelig tarief ook nog eens van een paar fijne extra's!

 
Bekijk onze arrangementen voor kamperen en huren
 

Vroegboekacties 2022

We hebben nog een paar vroegboekacties lopen voor 2022. Check ze hieronder! Wist je trouwens dat ons boekingssysteem altijd automatisch de meest voordelige prijs berekent?

KAMPEERPLAATSEN 
De vroegboekkorting voor kamperen is momenteel enkel nog van toepassing op de herfstvakantie. Je geniet tot 15 september 2022 van korting op alle types kampeerplaatsen voor deze periode. 
Boek je vóór 15 november 2022 een verblijf in de kerstvakantie? Dan krijg je een 🎄kerstpakket🎄 bij aankomst als vroegboekcadeau.

COMFORT LODGES
De vroegboekkortingen gelden ook voor de 2, 4 en 6-persoons Comfort Lodges.
Je krijgt korting op de herfstvakantie indien je boekt vóór 15 september 2022.
Boek je vóór 15 november 2022 een verblijf in de kerstvakantie? Dan krijg je een 🎄kerstpakket🎄 bij aankomst als vroegboekcadeau.

Boeken
 

Vroegboekacties 2023

Onze vroegboekacties voor 2023 lopen tot 15 februari 2023. Geef de gewenste verblijfsperiode in en het boekingssysteem berekent altijd automatisch de meest voordelige prijs.

KAMPEERPLAATSEN 
De vroegboekkortingen voor kamperen zijn van toepassing op de paas-, herfst- en zomervakantie en dit op alle types kampeerplaatsen. Opgelet, voor de paas- en zomervakantie geldt de vroegboekkorting voor verblijven vanaf 7 nachten. Voor de herfstvakantie is de korting het hoogst voor 9 nachten (= 'herfstarrangement') maar je krijgt al korting vanaf 3 nachten.
Voor Hemelvaart en Pinksteren geniet je vroegboekkorting indien je de volledige periode 17-29/05 boekt (= 'lente-arrangement').

COMFORT LODGES
De vroegboekkortingen gelden ook voor de 2, 4 en 6-persoons Comfort Lodges. Je krijgt korting op de paas-, herfst- en zomervakantie bij een weekverblijf van vrijdag tot vrijdag. Voor Hemelvaart en Pinksteren geniet je korting bij verblijf van 17 tot 22/05 en van 26 tot 29/05.

Check ook onze voorjaarsactie voor Comfort Lodges waarbij je 50% krijgt op een verblijf!

MAANDARRANGEMENTEN
Ook op onze maandtarieven (mei, juni, juli, augustus, september) voor kampeerplaatsen geniet je tot 15 februari 2023 van vroegboekkorting. 

Boeken
 

Korting Pasar-leden voor kamperen en huren

Ben je Pasar-lid? Dan word je automatisch én gratis lid van de Kompas Camping Club en geniet je het jaar rond van:

  • extra beleving en speciale aanbiedingen tijdens je verblijf.
  • 10% op kampeerplaatsen (tarieven per nacht) én huuraccommodaties. Hoe? Selecteer in stap 2 (Extra's) van de boeking, kortingskaart 'Pasar & Kompas Camping Club' en je korting wordt automatisch verrekend. Bij aankomst wordt gecontroleerd of je recht hebt op korting.
 
Meer lezen over het Pasar-lidmaatschap
KCC
Pasar