1. Weekendje weg met Pinksteren
 2. Kampeerplaatsen & accommodaties
 3. Kindvriendelijke faciliteiten

Weekendje weg met Pinksteren

Profiteer van de extra vrije dagen en geniet van een weekendje weg met Pinksteren. Kom genieten op onze ANWB sterren camping in België. Of je met Pinksteren komt kamperen of een huisje wil huren, je bent verzekerd van kwaliteit en gastvrijheid. Tijdens jouw pinksterweekend weg kun je bovendien onbeperkt gebruik maken van alle beschikbare faciliteiten op de campings van Kompas Camping. Neem een frisse duik in het openluchtzwembad, ontspan met een drankje in de hand op het terras of leef je uit op het sportveld. Geniet van een weekendje weg met Pinksteren zoals jij dat wilt!

 • Pinksteren: 23 en 24 mei 2021
 • Pinksterweekend weg: 21 t/m 25 mei 2021
 

Naar de camping met Pinksteren

Met Pinksteren naar de camping voor een lang weekend weg is toch de ultieme manier om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven? Zet je tent, camper of caravan neer op onze ruime kampeerplaatsen en beleef veel plezier en ontspanning tijdens een weekend kamperen met Pinksteren. Op de meeste kampeerplaatsen ben je voorzien van een elektriciteits- en wateraansluiting. Wie neem jij mee naar onze camping tijdens Pinksteren?

Ik wil kamperen met Pinksteren
 

Over onze campings:

 • Gelegen op korte afstand van de zee
 • Speciale camperplaatsen
 • Ruime kampeerplaatsen 110 tot 150m²
 • Voldoende sanitairgebouwen ook met aanpassingen voor kinderen en mindervaliden
 
Kamperen Pinksteren
 
Huisje huren Pinksteren
 
Camping Pinksteren
 

Huisje huren met Pinksteren

Beschik je niet over eigen kampeermiddelen of is het nét iets te veel gedoe om deze mee te nemen voor een weekendje weg met Pinksteren? Huur een huisje op een van onze campings en geniet van comfortabele voorzieningen als een moderne badkamer en keuken, slaapkamers met (boxspring)bedden en een gezellige woonkamer. Bij mooi weer kun je je settelen op het overdekte terras. Een huisje huren met Pinksteren in België klinkt toch als een uitstekend idee?

Ik wil een huisje huren met Pinksteren
 

Over onze accommodaties:

 • Geschikt voor 2 tot 6 personen
 • 27 tot 50m²
 • Huisdiervrij & huisdiervriendelijk
 • Incl. badkamer & keuken
 • Terras met tuinset

Activiteiten tijdens Pinksteren

Tijdens Pinksteren kun je je uitstekend vermaken dankzij de faciliteiten op onze campings. Er zijn vele kindvriendelijke faciliteiten zoals het zwembad, de waterspeeltuin, speeltuin en sportvelden. Maar ook is er een winkel en bakkerij, brasserie of taverne en fietsverhuur aanwezig. Genoeg mogelijkheden voor vertier voor alle leeftijden. Het huren van fietsen raden wij ook zeker aan tijdens je weekendje weg met Pinksteren in België. Maak een tocht langs de kust of bezoek een van de nabijgelegen plaatsen. Tijdens Pinksteren zijn de temperaturen vaak erg aangenaam voor een fietstocht met het hele gezin.

Kom een weekendje weg met Pinksteren, of maak er een lange vakantie van en combineer Hemelvaart met Pinksteren?