• Camping in Westende
  • Gelegen aan de Noordzee
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping aan de Noordzee

Op zoek naar een camping aan de Noordzee in België voor een heerlijke vakantie met het hele gezin? Of wil je juist met vrienden een weekend weg naar de Belgische kust? Bij Kompas Camping Westende kan je komen kamperen of juist een comfort lodge huren. De Noordzee en de Belgische kust zijn prachtige gebieden voor een dagje weg of een vakantie. Vooral tijdens de zomermaanden is een camping aan de Noordzeekust een zeer geliefd vakantieoord. De combinatie van zon, zee en strand zorgen voor een perfecte zonvakantie. Onze camping aan de Noordzee is gelegen in de gemeente Middelkerke, samen met o.a. Knokke-Heist, Oostende en Nieuwpoort vormen zij de kustgemeenten langs de Noordzee in België.

 

Vakantie op een camping aan de Noordzeekust

Op onze camping aan de Noordzeekust kun je kamperen of een accommodatie huren. Verblijf je het liefst in een caravan, tent of camper? Dan boek je een ruime kampeerplaats. Er zijn verschillende kampeerplaatsen te boeken, zoals bijvoorbeeld een XL-comfortplaats met extra veel ruimte. Voor iets meer luxe kun je terecht in één van onze comfortabele accommodaties. Er is een ruim aanbod aan Comfort Lodges, welke geschikt zijn voor 2 tot 6 personen. Ook voor een vakantie met de hond is onze camping aan de Noordzee uiterst geschikt. Op de kampeerplaatsen en in de 6-persoons Comfort Lodge is je hond van harte welkom.

Faciliteiten op de camping:

  • Animatie in het hoogseizoen
  • Waterspeeltuin
  • Horecagelegenheid
  • Winkel & bakker
  • Fietsverhuur
 

Vakantie aan de kust in België

Vanaf onze camping aan de Noordzee kan je lopend het strand bereiken. Heerlijk toch? Spring 's ochtends de zee in voor een frisse start van de dag, 's middags bouw je de mooiste zandkastelen en met de zonsondergang maak je een lange wandeling. Maar onze camping aan zee biedt nog veel meer. Huur je een fiets bij onze camping aan de Noordzeekust volg dan het fietsnetwerk Kust. Deze brengt je langs gezellige badplaatsen en biedt mooie uitzichten. Met de kids is een dagje uit naar Plopsaland of Attractiepark Bellewaerde helemaal te gek!

 

Ligging Kompas Camping Westende