Kompas Camping Westende
Kompas Camping Westende
Kompas Camping Westende
Kompas Camping Westende
Kompas Camping Westende
Kompas Camping Westende
  1. Uren speelplezier
  2. Op wandelafstand van het strand
  3. Voor camper, kampeerder én logeerder!
 

Voor elk wat wils!

Of je nu komt per camper, tent of zonder kampeermateriaal; op Kompas Camping Westende is er voor elk wat wils! Geniet van een heerlijk verblijf op Kompas Camping Westende!

Strandcamping

Kompas Camping Westende staat voor héérlijk uitwaaien aan zee. Via het duinenpad ligt het strand binnen handbereik. Heerlijk voor een zomerdag of wandeling, genieten staat hier centraal!

Volop speelplezier

Van animatie, sport- en speelterreinen tot een XL trampoline en een heuse waterspeeltuin; Kompas Camping Westende staat synoniem voor uren speelplezier!

 

Kom je ook genieten op Kompas Camping Westende?

Op nog geen 10 minuten wandelen van het strand ligt Kompas Camping Westende. Hier vind je alle ingrediënten voor een gezellige vakantie met het gezin of met vrienden! Als strandliefhebber of rustzoeker voel je je meteen thuis. Terwijl je geniet van een welverdiend drankje op het terras, leven de kinderen zich uit in de waterspeeltuin. Of wat dacht je van de gezellige inrichting van de kampeervelden, de avontuurlijke speeltuinen en de kraaknette sanitaire voorzieningen. Kom je ook genieten?

 
 

Westende in beeld