1. Vier Pasen in België
  2. Kampeerplaatsen & accommodaties
  3. Vlak bij de kust

Paasweekend weg in België

Wil je tijdens de paasvakantie er even tussenuit? Beleef een ontspannen paasweekend aan de Belgische kust tijdens een verblijf op een Kompas Camping. Op onze campings verblijf je op een ruime kampeerplaats of in een comfort lodge vlak bij de kust. Perfect voor een heerlijk paasweekend weg met je gezin, familie of partner. Waai lekker uit tijdens een wandeling langs het strand, verstop paaseieren in de duinen of schuif aan bij een gezellig strandtentje voor een heerlijk paasontbijt. Jouw paasweekend op een Kompas Camping en in de omgeving wordt onvergetelijk!

  • Pasen: 17 & 18 april 2022
  • Paasvakantie België: 1 t/m 18 april 2022

Kamperen tijdens de paasvakantie ⛺

De paasvakantie vieren op een camping vlak bij zee is altijd een goed idee! Kies daarom voor een kampeerplaats op een Kompas Camping. Op onze campings heb je namelijk een ruime keuze uit kampeerplaatsen tot 150 m² groot. En met ruimte voor 2 tot 6 personen lenen deze kampeerplaatsen zich perfect voor een paasvakantie met je gezin of partner. Ook begrijpen wij dat je trouwe viervoeter bij het gezin hoort. Daarom zijn op al onze kampeerplaatsen honden van harte welkom!

Huisje huren met Pasen 🏠

Wat dacht je van een huisje huren met Pasen op een Kompas Camping? Op onze campings kun je een comfortabel huisje huren met keuze uit huisdiervrije en huisdiervriendelijke huisjes. De huisjes zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn sfeervol ingericht. Ook beschikken alle huisjes over een heerlijk terras om lekker van het zonnetje te genieten. Onze huisjes zijn ideaal voor als je liever wat meer comfort wenst tijdens jouw weekend weg met Pasen. Met wie kom jij Pasen vieren in een van onze huisjes?

Jouw paasvakantie in België

Pasen is het ideale moment om België te verkennen. Naast de schitterende Belgische kust is er genoeg om te ondernemen in de omgeving van onze Kompas Campings. Ga een dagje cultuursnuiven in één van de omliggende steden of dorpen zoals de historische stad Brugge. Of beleef een dag vol avontuur tijdens een bezoekje aan Plopsaland. Ook zijn er unieke stukjes natuur om te verkennen tijdens je paasvakantie vlak bij de kust. Maak een heerlijke wandeltocht over de IJzermonding in Nieuwpoort of de Westhoek in De Panne. 

Blijf je liever in de buurt? Start de dag met een heerlijk paasontbijtje van onze bakker en ontdek daarna de sport- en spelmogelijkheden op het camping. De kinderen kunnen heerlijk spelen bij de grote speeltuinen en de animatie, terwijl jij een potje volleybal speelt of een balletje slaat op de tennisbaan. En de dag sluit je gezellig samen af tijdens een lekkere maaltijd bij de horeca. Geniet van jouw paasweekend in België op een Kompas Camping!

Boek jouw paasvakantie
 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid