Kompas Camping
Vakantie Belgische kust

Vakantie Belgische kust

  • Vakantie aan zee in België
  • Aan de Noordzeekust
  • Keuze uit twee campings

Vier vakantie aan de Belgische kust

Heb je voor een vakantie in België wel eens gedacht aan de regio West-Vlaanderen? En dan specifiek aan een Belgische kust vakantie? De Noordzeekust in België is een heerlijke plek waar je vele mogelijkheden hebt voor leuke uitstapjes tijdens jouw vakantie aan de Belgische kust. Uitwaaien langs het strand, wandelen door prachtige dorpjes of een museum bezoeken, hier kan het allemaal. Ook uitjes naar Frankrijk zijn mogelijk tijdens je vakantie aan de Belgische kust. Leer meer over de geschiedenis van Duinkerke en op een heldere dag zie je met een beetje geluk Engeland liggen. Voor jouw vakantie heb je de keuze uit twee vakantieparken aan de Belgische kust van Kompas Camping. Je vindt onze campings in Nieuwpoort en Westende.

Nieuwpoort
Kompas Camping Nieuwpoort

Westende
Kompas Camping Westende

Vakantie aan zee in België

Een vakantie in België aan zee bij Kompas Camping betekent dat je kunt kiezen uit een verblijf op diverse kampeerplaatsen, vakantiewoningen of in comfortabele lodges.  Is jouw Belgische kust vakantie een rondreis langs de kust? Dan zijn onze camperplaatsen in België ideaal. Ga je op vakantie aan zee in België met je tent, caravan of vouwwagen? Dan biedt Kompas Camping ruime kampeerplaatsen met diverse voorzieningen. Ga je graag luxe op vakantie aan de kust in België? Dan bieden onze comfort lodges voor 2 t/m 6 personen een heerlijk onderkomen. Van onze 6-persoons lodges is ook een huisdiervriendelijke variant beschikbaar. 

Over Kompas Camping

🚌 Camperplaatsen van 70 m²
⛺ Kampeerplaatsen 60 tot 150 m²
🏠 Comfort lodges t/m 6 personen
🌊 Op loop- of fietsafstand van het strand
🏊 Met waterspeeltuin of buitenzwembad
🍴 Horecagelegenheden op de camping

Sfeerimpressie van jouw vakantie in België

Ontdek de omgeving tijdens je vakantie aan de Belgische kust

Je komt natuurlijk naar de Belgische kust voor het strand en de zee. Op zonnige dagen is het hier heerlijk vertoeven en nemen velen graag plaats bij een strandpaviljoen. Maar er valt nog veel meer te beleven in deze regio. Brugge, het Venetië van het Noorden, is dé belangrijkste toeristische trekpleister van West-Vlaanderen. Wist je dat Brugge vroeger een zeehaven was? Houd je van de natuur en dieren? Dan raden wij de IJzermonding wandeling aan door zowel Nieuwpoort als Westende. Wie weet spot je zeehonden tijdens je wandeltocht. Op zoek naar spanning en sensatie? Plopsaland de Panne en Attractiepark Bellewaerde staan voor je klaar. Hier beleef je zeker een dag vol plezier. Met wie bezoek jij een van onze campings aan de Belgische kust