Speciale weekends

We zetten geregeld speciale weekends en themadagen op de kalender voor kamperen en huren. We verlagen daarbij de prijs van het verblijf en voegen extra's toe zoals bijvoorbeeld een ontbijt of diner, activiteit of huurfiets. Zo geniet je bovenop van een voordelig tarief ook nog eens van een paar fijne extra's!

 
 

Vroegboekacties 2023

We hebben nog een paar vroegboekacties lopen voor 2023. Check ze hieronder! Wist je trouwens dat ons boekingssysteem altijd automatisch de meest voordelige prijs berekent?

KAMPEERPLAATSEN 
Boek je vóór 15 november 2023 een verblijf in de kerstvakantie? Dan krijg je een 🎄kerstpakket🎄 bij aankomst als vroegboekcadeau.

LODGES
Je krijgt korting op de herfstvakantie indien je boekt vóór 15 september 2023.
Boek je vóór 15 november 2023 een verblijf in de kerstvakantie? Dan krijg je een 🎄kerstpakket🎄 bij aankomst als vroegboekcadeau.

 

Vroegboekacties 2024

Onze vroegboekacties voor 2024 lopen tot 15 februari 2024. Geef de gewenste verblijfsperiode in en het boekingssysteem berekent altijd automatisch de meest voordelige prijs.

KAMPEERPLAATSEN 
De vroegboekkortingen voor kamperen zijn van toepassing op de paas-, herfst- en zomervakantie en dit op alle types kampeerplaatsen. Opgelet, voor de paas- en zomervakantie geldt de vroegboekkorting voor verblijven vanaf 7 nachten. Voor de herfstvakantie is de korting het hoogst voor 9 nachten (= 'herfstarrangement') maar je krijgt al korting vanaf 3 nachten.
Voor Hemelvaart en Pinksteren geniet je vroegboekkorting indien je de volledige periode van het eerste tot het 2de lange weekend boekt (= 'lente-arrangement').

LODGES
De vroegboekkortingen gelden ook voor de 2, 4 en 6-persoons Lodges. Je krijgt korting op de paas-, herfst- en zomervakantie bij een weekverblijf van vrijdag tot vrijdag. Voor Hemelvaart en Pinksteren geniet je korting bij verblijf van 8 tot 12/05 en van 17 tot 20/05.

MAANDARRANGEMENTEN
Ook op onze maandtarieven (mei, juni, juli, augustus, september) voor kampeerplaatsen geniet je tot 15 februari 2024 van vroegboekkorting. 

 

Korting Pasar-leden voor kamperen en huren

Ben je Pasar-lid? Dan word je automatisch én gratis lid van de Kompas Camping Club en geniet je het jaar rond van:

  • extra beleving en speciale aanbiedingen tijdens je verblijf.
  • 10% op kampeerplaatsen (tarieven per nacht) én huuraccommodaties. Hoe? Selecteer in stap 4 (Bevestigen) van de boeking, kortingskaart 'Pasar & Kompas Camping Club' en je korting wordt automatisch verrekend. Bij aankomst wordt gecontroleerd of je recht hebt op korting. Je Pasar-lidmaatschap moet de volledige periode van je verblijf geldig zijn.
 
KCC
Pasar