Vroegboekacties

Onze vroegboekacties voor 2022 lopen tot 15 februari 2022. Geef de gewenste verblijfsperiode in en het boekingssysteem berekent altijd automatisch de meest voordelige prijs.

KAMPEERPLAATSEN 
De vroegboekkortingen voor kamperen zijn van toepassing op de paas-, herfst-, kerst- en zomervakantie, het hemelvaart- en pinksterweekend en dit op alle types kampeerplaatsen. Opgelet, voor de paas- en zomervakantie geldt de vroegboekkorting voor verblijven vanaf 7 nachten.

COMFORT LODGES
De vroegboekkortingen gelden ook voor de 2, 4 en 6-persoons Comfort Lodges. Je krijgt korting op de paas-, herfst-, kerst- en zomervakantie, het hemelvaart- en pinksterweekend. Voor de schoolvakantiekorting dien je een weekverblijf te boeken van vrijdag tot vrijdag of van maandag tot maandag.

 
Boeken
 

Korting Pasar-leden voor kamperen en huren

Ben je Pasar-lid? Dan word je automatisch én gratis lid van de Kompas Camping Club en geniet je het jaar rond van:

  • extra beleving en speciale aanbiedingen tijdens je verblijf.
  • 10% op kampeerplaatsen (tarieven per nacht) én huuraccommodaties. Hoe? Selecteer in stap 2 (Extra's) van de boeking, kortingskaart 'Pasar & Kompas Camping Club' en je korting wordt automatisch verrekend. Bij aankomst wordt gecontroleerd of je recht hebt op korting.
 
Meer lezen over het Pasar-lidmaatschap
 
KCC
Pasar