• Campings aan de kust van België
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Kindvriendelijke faciliteiten

Camping in België aan de kust

Het echte buitenleven beleef je natuurlijk wanneer je gaat kamperen op een camping aan de Belgische kust. Geniet van de prachtige natuur op onze ruime kampeerplaatsen aan de Belgische kust. Kompas Camping beschikt over twee campings in België nabij de kust. Kompas Camping Westende is een echte camping aan zee. Een korte wandeling en je staat met de voeten in het zand. Kompas Camping Nieuwpoort ligt net iets verder van de kust. Hier ben je met 15 autominuten. Op onze campings in België aan de kust heb je de keuze uit verschillende kampeerplaatsen zoals een comfortplaats of een XL-comfortplaats. Reis je met de camper? Op de camping staan verschillende camperplaatsen in België

 

Nieuwpoort
België - West-Vlaanderen

 

Westende
België - West-Vlaanderen

 

Kamperen aan de Belgische kust

Als strandliefhebber of rustzoeker voel je je meteen thuis op onze campings in België aan de kust. Je hebt voldoende keuze uit verschillende kampeerplaatsen variërend in oppervlak van 100 tot 150m². Je kampeerplek beschikt over een elektriciteitspunt en eventueel een wateraansluiting. De kampeerplekken bevinden zich in de buurt van een sanitairgebouw. Op onze kampeerplaatsen ervaar je rust, ruimte en privacy. Wist je dat ook huisdieren welkom zijn op onze kampeerplekken? 

Kamperen in België aan de kust:

✔ 100 tot 150m²
✔ Elektriciteitsaansluiting
✔ Speciale camper- en tentplaatsen
✔ Huisdiervriendelijk

 
 

Accommodatie huren op een camping aan de Belgische kust

Wanneer je graag vakantie wilt vieren op een camping in België bij de kust, maar ook wilt genieten van comfort en luxe, zijn er de comfort lodges van Kompas Camping. Voor jouw keuze uit een chalet aan zee kun je bij Kompas Campings kiezen uit accommodaties voor 2 t/m 6 personen. De 6-persoons lodge is er in een huisdiervrije en huisdiervriendelijke uitvoering. Je bent voorzien van comfort in de slaapkamer(s), woonkamer, keuken, badkamer en op het terras.

Vakantiehuis huren aan de Belgische kust

✔ Accommodaties voor 2 tot maximaal 6 personen
✔ Huisdiervrij & Huisdiervriendelijk
✔ Overdekt terras met meubilair
✔ Compleet ingerichte keuken

 
 
 

Faciliteiten op onze Kompas Campings:

✔ Buitenzwembad en/of waterspeeltuin
✔ Brasserie, Taverne en/of snackbar
✔ Animatie (in het hoogseizoen)
✔ Sanitair ook voor kinderen
✔ Speeltuin & sportveld
✔ Winkel & bakkerij

Plezier voor jong en oud aan de kust

De eerste gedachte bij het horen van de Belgische kust is uiteraard het strand en de zee. Maar een camping aan de Belgische kust heeft nog veel meer te bieden. De unieke waterspeelzone op Westende zorgt voor urenlang waterplezier. De grondspuiters, fonteinen en waterspuitende ringen zorgen voor vermaak en verkoeling. Maar ook het zwembad bij Nieuwpoort biedt veel waterpret. Het animatieteam zorgt voor afwisseling met leuke activiteiten op onze campings. En is de animatie afgelopen, dan kunnen jouw kinderen zich nog uitleven in de speeltuinen en op de airtrampoline. Het hele gezin mag graag genieten van een hapje en drankje bij de horeca. Wanneer verblijf jij op een camping in België aan de kust?

 
 

📍 Waar vind ik een leuke camping aan de Belgische kust?

Dat vindt u in Westende of Nieuwpoort bij Kompas Camping. Vanaf Kompas Camping Westende bevindt u zich na een korte wandeling al aan de kust en vanaf Kompas Camping Nieuwpoort bent u hier met 15 autominuten. Op beide campings in België aan de kust is het heerlijk vertoeven op de kampeerplaatsen of in een accommodatie.

🐾 Waar kan ik kamperen in België aan de kust met mijn hond?

Zowel Kompas Camping Westende als Kompas Camping Nieuwpoort zijn ideale campings voor een vakantie met hond. Op de kampeerplaatsen zijn maximaal 2 honden toegestaan. Ook zijn een aantal accommodaties huisdiervriendelijk. Kom samen met uw hond heerlijk uitwaaien aan de kust!

💦 Waar vind ik een camping in België aan de kust met zwembad?

Bij Kompas Camping Nieuwpoort beleven u en uw kinderen uren waterpret in het buitenzwembad. Maar ook bij Kompas Camping Westende is waterpret gegarandeerd dankzij de unieke waterspeelzone met grondspuiters, fonteinen en waterspuitende ringen.

🚐 Op welke camping aan de Belgische kust kan ik met mijn camper komen?

Heeft u geen eigen tent? Dan bieden we naast accommodaties ook speciale camperplaatsen aan. De oppervlakte is tussen de 60 en 150 m² en u beschikt over een elektriciteitsaansluiting, servicepunt voor afvalwater en vers water. Daarnaast kunt u gebruik maken van de 3 of 5 sanitair gebouwen bij Kompas Camping Westende of Kompas Camping Nieuwpoort.