1. Herfstvakantie aan de Belgische kust
  2. Kampeerplaatsen & accommodaties
  3. Taverne of brasserie op het park

Vier je herfstvakantie aan de Belgische kust

De herfst: het seizoen waarin de natuur verschillende kleuren aanneemt. Rood-, oranje- en bruintinten in overvloed voordat deze bladeren, kastanjes en eikels vallen. Een heerlijk moment om eropuit te gaan. Vier jouw herfstvakantie aan de Belgische kust op een van onze Kompas Campings en kom uitwaaien tijdens een strandwandeling. Zowel bij Kompas Camping Nieuwpoort als bij Kompas Camping Westende kun je kamperen in de herfstvakantie of een comfortabel en aangenaam warm huisje huren in de herfstvakantie. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

  • Herfstvakantie Nederland regio Noord: 10 t/m 18 oktober 2020
  • Herfstvakantie Nederland regio Midden en Zuid: 17 t/m 25 oktober 2020
  • Herfstvakantie België: 2 t/m 11 november 2020

Vind jouw plekje in de herfstvakantie ⤵

Huisje huren in de herfstvakantie 🏡

Vier je jouw herfstvakantie op een van onze twee Kompas Campings? Dan kun je een huisje huren in de herfstvakantie geschikt voor maximaal 6 personen. Ook zijn er huisdiervriendelijke vakantiehuizen te huur. Zo kun je met het héle gezin de herfstvakantie in België vieren. Het vakantiehuis is voorzien van comfortabele gemakken om jouw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

 
Huur een huisje in de herfstvakantie
 

Kamperen in de herfstvakantie ⛺

Kamperen in de herfstvakantie is voor échte kampeerliefhebbers, maar zeker uitstekend mogelijk indien je beschikt over fijne voorzieningen in jouw camper, caravan of tent. Kamperen in de herfstvakantie kan op onze kampeerplaatsen van minimaal 110m² met elektriciteitsaansluiting. Ook bevinden de kampeerplaatsen zich dicht bij het sanitairgebouw. Kies jij voor kamperen in de herfstvakantie aan de Belgische kust?

 
Boek een kampeerplaats in de herfstvakantie
 

Beleef de herfst aan de Belgische kust

Genieten van een heerlijke vakantie zonder een al te verre reis? Vier je herfstvakantie aan de Belgische kust op een van onze Kompas Campings. Heerlijk voor een midweek of lang weekend weg in de herfstvakantie. Tijdens je vakantie wil je natuurlijk ook leuke uitjes ondernemen. Uitwaaien met een wandeling aan zee, bezoek een museum in de buurt of bewonder een van de vele bezienswaardigheden. Na een dag in de omgeving kun je genieten van een heerlijke maaltijd in onze taverne of brasserie terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Geniet van de herfst in België!

 
Boek jouw herfstvakantie aan de Belgische kust