Kompas Camping Nieuwpoort
Kompas Camping Nieuwpoort
Kompas Camping Nieuwpoort
Kompas Camping Nieuwpoort
Kompas Camping Nieuwpoort
Kompas Camping Nieuwpoort
  1. Waterplezier à volonté
  2. Poort naar de kust & het hinterland
  3. Voor camper, kampeerder en logeerder!
 

Voor elk wat wils!

Of je nu komt per camper, tent of zonder kampeermateriaal; op Kompas Camping Nieuwpoort is er voor elk wat wils! Geniet van een heerlijk verblijf op de ruime comfortplaatsen, comfortabele lodges, of ontdek onze splinternieuwe camperzone!

Kust & hinterland

Pootjebaden in zoet of zout water? De keuze is aan jou! Gelegen langs de oevers van de Ijzer & op een boogscheut van Nieuwpoort-bad én stad, is Kompas Camping Nieuwpoort de ideale uitvalsbasis. Trek erop uit en ontdek!

Kindvriendelijke faciliteiten

Van animatie, talrijke sport- en speelterreinen, verwarmde openluchtzwembaden en een heuse waterglijbaan. Kompas Camping Nieuwpoort staat garant voor uren sport- en spelplezier!

Wat is er zo leuk aan Kompas Camping Nieuwpoort? 

Kompas Camping Nieuwpoort is een verrassend complete vakantiebestemming. Je vindt er alle faciliteiten én ingrediënten voor een perfecte vakantie aan zee. Je komt bij ons op vakantie zoals je dat zelf wilt. Er is keuze genoeg voor jong en oud. De kampeerplaatsen zijn ruim, de verhuuraccommodaties luxueus, de zwembaden verwarmd, de ligging uniek, de speeltuinen avontuurlijk. Op wandel- of fietsafstand vind je strand, zee, duinen, dijk, winkelstraat van Nieuwpoort-Bad, haven van Nieuwpoort-Stad. Nieuwpoort heeft het allemaal en maakt jouw vakantie perfect!

 
 

Nieuwpoort in beeld