Kompas Camping Nieuwpoort
Kompas Camping Nieuwpoort
Kompas Camping Nieuwpoort
Kompas Camping Nieuwpoort
Kompas Camping Nieuwpoort
Kompas Camping Nieuwpoort
  1. Camping in Nieuwpoort met volop waterplezier
  2. Poort naar de kust & het hinterland
  3. Voor camper, kampeerder en logeerder!
 
Klik hier voor de covid-maatregelen van toepassing op onze campings

Voor elk wat wils!

Of je nu komt per camper, tent of zonder kampeermateriaal en een accommodatie wilt huren; op Kompas Camping Nieuwpoort is er voor elk wat wils! Geniet van een heerlijk verblijf op onze camping in Nieuwpoort.

 

Kust & hinterland

Pootjebaden in zoet of zout water? De keuze is aan jou! Gelegen langs de oevers van de IJzer en op een kleine afstand van Nieuwpoort-bad én stad, is Kompas Camping Nieuwpoort de ideale uitvalsbasis. Trek erop uit en ontdek!

 

Kindvriendelijke faciliteiten

Van animatie, talrijke sport- en speelterreinen, verwarmde openluchtzwembaden en een heuse waterglijbaan. Kompas Camping Nieuwpoort staat garant voor uren sport- en spelplezier voor jou en je kinderen!

 

Wat is er zo leuk aan Kompas Camping Nieuwpoort? 

Onze camping in Nieuwpoort is een verrassend complete vakantiebestemming. Je vindt er alle faciliteiten én ingrediënten voor een perfecte vakantie aan zee. Je komt bij ons op vakantie zoals je dat zelf wilt. Er is keuze genoeg voor jong en oud. De kampeerplaatsen zijn ruim, de verhuuraccommodaties luxueus, de zwembaden verwarmd, de ligging uniek, de speeltuinen avontuurlijk. Op wandel- of fietsafstand vind je het strand, de zee, de duinen, de dijk, de winkelstraat van Nieuwpoort-Bad en de haven van Nieuwpoort-Stad. Nieuwpoort heeft het allemaal en maakt jouw vakantie perfect!

 
 
 
 

Ligging van onze camping in Nieuwpoort