Vakantiehuis Belgische kust

Een vakantiehuis huren aan de Belgische kust? Op Kompas Camping Westende geniet je van een heerlijke vakantie in een luxe vakantiehuis in België.

Luxe en comfortabele vakantiewoningen

Op Kompas Camping Westende kan je heerlijk kamperen op de ruime kampeerplaatsen en camperplaatsen aan de Belgische kust. Maar wanneer je niet wilt kamperen is er ook een ruim aanbod aan accommodaties! De luxe comfortlodges zorgen voor een zorgeloze vakantie of een heerlijk weekendje weg aan de kust. Alle accommodaties zijn luxe en sfeervol ingericht zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van jouw vakantie of weekend weg in een vakantiehuis aan de Belgische kust.

 

Boek een vakantiehuis aan de Belgische kust

Er zijn verschillende comfortlodges te boeken:

Kies jouw favoriete accommodatie online en boek snel een vakantie of weekend weg naar Kompas Camping Westende!

 
Boek een vakantiehuis aan de Belgische kust
 

Alle faciliteiten bij de hand

Onze camping is de ideale vakantiebestemming voor strandliefhebbers. Met de prachtige ligging achter de duinen kan je ieder moment genieten van de natuur en de kust. Ook op de camping is genoeg te doen en zijn er handige voorzieningen om jouw vakantie helemaal compleet te maken.

Kom wat eten of drinken in onze taverne of koop je eigen boodschappen in onze winkel. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is namelijk veel waterpret te beleven bij onze waterspeelzone en tijdens het hoogseizoen is er een enthousiast animatieteam.