• Camping met 2 buitenzwembaden
  • Camping in Nieuwpoort aan de zee
  • Unieke en kindvriendelijk waterspeelzone

Luxe camping met zwembad in België

Een diversiteit aan landschappen, het Bourgondische leven en de gezellige badplaats Nieuwpoort zorgen ervoor dat velen onze camping in België met zwembad de ideale vakantiebestemming vinden. Liefhebbers van cultuur, natuur en gezelligheid zijn er op de goede plek.

Camping in België met zwembad

Het vlakke land leent zich uitstekend voor heerlijke fietstochten, terwijl de recente historie als ook de Middeleeuwen een stempel hebben gedrukt op de beleving. Onze camping in België is voorzien van twee buitenbaden met een unieke waterspeelzone voor kinderen. In de omgeving vind je de mooie toeristische badplaatsen als Oostende, Westende en Middelkerke. Als de temperatuur stijgt kun je heerlijk recreëren op de veilige en schone stranden. Maar niet iedereen heeft een voorkeur voor het strand en de zee om te zwemmen. Als je liever een duik neemt in het zwembad, dan is onze camping met zwembad in België wat voor jou!

 
 

Sfeerimpressie van onze camping met zwembad

 

Wat biedt Kompas Camping Nieuwpoort?

Onze camping met verwarmd zwembad beschikt over 2 verwarmde openluchtzwembaden (25m2) en een apart speelbad voor de jonge waterratten. In het grote zwembad is er een waterglijbaan die bij alle kinderen favoriet is. Rondom de zwembaden kunnen stoeltjes worden geplaatst en handdoeken worden neergelegd om op te drogen in de zon. Uiteraard is er toezicht aanwezig op onze camping met verwarmd zwembad.

De leukste camping in België met verwarmd zwembad

Je kunt zwemmen in onze zwembaden van Hemelvaart tot midden september. Ben je nog op zoek naar een camping in België met zwembad? Kom naar Kompas Camping Nieuwpoort!