• Aan de Noordzeekust in België
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Nieuwpoort & Westende

Weekendje weg aan de Belgische kust

Waar ga jij graag naartoe voor een weekendje weg? De kust is vaak een populaire bestemming om er even tussenuit te gaan. Bij Kompas Camping ben je aan het juiste adres voor een weekendje weg naar de Belgische kust. Kompas Camping heeft twee locaties in West-Vlaanderen: Westende, op loopafstand van het strand, en Nieuwpoort, iets verder landinwaarts. Bij beide kan je zowel kamperen als verblijven in een accommodatie voor een weekend aan de Belgische kust. Lange strandwandelingen, de zonsondergang bekijken, vers gevangen vis eten, allemaal dingen die bij een weekendje weg aan de Belgische kust horen. Kom je langs binnenkort?

 

Onze campings aan de Belgische kust:

Nieuwpoort
België - West-Vlaanderen

 

Westende
België - West-Vlaanderen

Je verblijf tijdens een weekend aan de Belgische kust

Kamperen of een huisje? Dat zijn de keuzes voor een weekendje weg naar de Belgische kust. Kamperen kan met een tent, camper of caravan op een standaard-, comfort- of XL comfortplaats. De plaatsen verschillen van 100 tot 150 m² in grootte en beschikken over een elektriciteitspunt en, afhankelijk van welke kampeerplaats je kiest, een wateraansluiting. Kies je voor een huisje, dan kan je met 2 tot 6 personen terecht voor een weekend aan de Belgische kust. Onze comfort lodges zijn volledig ingericht, voorzien van alle gemakken en zowel huisdiervrij als huisdiervriendelijk te boeken. Waar je ook voor kiest, het wordt een heerlijk weekend aan de Belgische kust!

 

Kamperen aan de kust met een tent, camper of caravan.

 

Vakantiehuisjes aan de Belgische kust voor 2 tot 6 personen.

Vanaf de camping is het strand lopend of met de fiets te bereiken.

Een weekend aan de Belgische kust

Een weekend is eigenlijk veels te kort, maar je kan er wel het meeste uithalen! Hoe? Dat vertellen we je graag. Het strand bij Westende strekt zich uit over een lengte van maar liefst negen kilometer. En met een breedte van 500 meter is het dé plek voor allerlei verschillende strandactiviteiten. Een weekend aan de Belgische kust is niet compleet zonder op het strand te zijn geweest. Ga ook een middag met de fiets op pad, fiets langs het kustpad en verken andere leuke kustplaatsen in België. Hoe kan je nou het beste een weekendje weg aan de Belgische kust afsluiten? Door heerlijk te eten bij een van de strandtenten terwijl ondertussen de zonsondergang de hemel rood, geel en paars kleurt. Dat is toch puur geluk?

 

Kompas Camping Nieuwpoort

Kompas Camping Westende