• Kamperen aan zee
  • Nabij Middelkerke en Oostende
  • Kindvriendelijke faciliteiten

Gezellige familiecamping aan zee

Met de kinderen er even tussenuit? Weg van alle dagelijkse hektiek? Op vakantie kom je echt tot rust! Onze familiecamping aan zee brengt ontspanning tot een hoger niveau! Even met het hele gezin kamperen aan zee? Ontdek onze camping aan de Belgische kust.

Camping aan zee in België

Loop vanaf onze camping aan zee over het duinpad en voel het zand tussen de tenen. Kiezen jullie voor een strandwandeling bij zonsopkomst of bij zonsondergang? De kinderen zullen het fantastisch vinden! Maar het strand is niet het enige wat ze fantastisch zullen vinden. Ook op de camping zijn er vele faciliteiten speciaal gericht op kinderen en tieners.

 
 

Kamperen aan zee

Ben je op zoek naar een fijne plek om te kamperen? Kom dan kamperen bij Kompas Camping Nieuwpoort aan de kust. Leef je uit op onze camping en in de omgeving!

Huurverblijf

Geniet van een relaxe vakantie en luxe in een van onze lodges. Kies zelf welke lodge het best bij jou past. Opgemaakte bedden en wifi zijn altijd inbegrepen.

Camping aan zee met topfaciliteiten

Dag in, dag uit zullen de kinderen met een lach van voldoening op hun gezicht gaan slapen. Ze weten haast niet waar te beginnen. Zoveel leuks is er te beleven op onze familiecamping aan zee:

Voor iedereen is er genoeg te beleven en zal elke vakantiedag een feestje zijn. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, houd je een oogje in het zeil en geniet je ondertussen van de zon. Aan het eind van de dag kunnen er weer plannen worden gemaakt voor de volgende vakantiedag. Samen maken we van jullie vakantie een topvakantie!

Familiecamping met zwembad

Onze familiecamping aan zee met zwembad beschikt over 2 verwarmde openluchtzwembaden (25m2) en een apart speelbad voor de jonge waterratten. In het grote zwembad is er een waterglijbaan die bij alle kinderen favoriet is.

 

De Belgische kust

Kompascamping Nieuwpoort ligt in de omgeving van Oostende en Middelkerke. Hier beleef je de ultieme zon, zee, strandvakantie aan de Belgische kust. De kinderen vermaken zich hier dagenlang op het strand en in de heerlijke zee. Vanaf onze camping ben je in iets meer dan 10 minuten op het strand met de meeste zonuren van de Belgisch kust. Hier kan je dan ook heerlijk ontspannen en ontzettend lang blijven liggen. Langs de Belgische kust vind je een leuke boulevard met vele winkels en terrasjes. De gezellige sfeer zorgt voor een sfeervolle vakantie.

 
 

Veelgestelde vragen

⛺ Waar kan ik kamperen aan zee in België?

In België kan je op veel plekken kamperen aan zee, maar bij Kompas Camping Nieuwpoort vind je toch wel een speciaal plekje. Je boekt hier een kampeerplaats op loopafstand van het strand en de Noordzee. Het brede strand hier is de perfecte locatie voor jouw (zomer)vakantie. 

⛺ Waar kan ik kamperen aan zee in België?

In België kan je op veel plekken kamperen aan zee, maar bij Kompas Camping Nieuwpoort vind je toch wel een speciaal plekje. Je boekt hier een kampeerplaats op fietsafstand van het strand en de Noordzee. Het brede strand hier is de perfecte locatie voor jouw (zomer)vakantie. 

🌊 Kan ik op een camping aan zee ook een chalet huren?

Je wilt liever in een huisje verblijven aan zee? Bekijk dan eens onze chalets aan zee. Deze zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn volledig ingericht voor een comfortabel verblijf aan de Belgische kust. In de 6-persoons chalet zijn huisdieren ook toegestaan.

🌊 Kan ik op een camping aan zee ook een chalet huren?

Je wilt liever in een huisje verblijven aan zee? Bekijk dan eens onze chalets aan zee. Deze zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en zijn volledig ingericht voor een comfortabel verblijf aan de Belgische kust. In de 6-persoons chalets zijn huisdieren ook toegestaan.

🚍 Kan ik ook kamperen aan zee met een camper?

Op onze camping aan zee zijn er speciale camperplaatsen om te kamperen met een camper. De verharde plaatsen zijn 70 m² groot en er zijn 2 servicestations beschikbaar voor campers. Elke plek beschikt bovendien over een privé-grasveld, zodat je alle ruimte hebt.

🏊 Welke camping aan zee in België beschikt over een zwembad?

Kompas Camping Nieuwpoort beschikt niet over één maar zelfs twee openluchtzwembaden. Op onze camping met zwembad is er voor de allerkleinsten een apart speelbad. Zo is er voor jong en oud voldoende vermaak als je komt kamperen aan zee. 

🚍 Kan ik ook kamperen aan zee met een camper?

Op onze camping aan zee zijn er speciale camperplaatsen om te kamperen met een camper. De plaatsen zijn 70 m² groot, verhard en er zijn 2 servicestations beschikbaar voor campers. Elke plek beschikt bovendien over een privé-grasveld, zodat je alle ruimte hebt.

🏊 Welke camping aan zee in België beschikt over een zwembad?

Kompas Camping Nieuwpoort beschikt niet over één maar zelfs twee openluchtzwembaden. Op onze camping met zwembad is er voor de allerkleinsten een apart speelbad. Zo is er voor jong en oud voldoende vermaak als je komt kamperen aan zee.