• Watersportvakantie in Vlaanderen
  • Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Gelegen aan de zee

Watersport in Vlaanderen

Op zoek naar een leuke camping waar je verschillende watersporten kunt beoefenen tijdens je vakantie? Kom naar Kompas camping Nieuwpoort!¬†Even een dagje geen zin om te watersporten in Vlaanderen of wil je afwisselen met een andere actieve bezigheid? Op onze camping zijn vele¬†sportmogelijkheden! Zo zijn er twee velden voor beach-volley, meerdere petanqueterreinen, een omnisportterrein voor tennis, basket, volley en minivoetbal‚Ķen bij minder weer is er zelfs een sporthal.¬†Als je bij ons op vakantie gaat, kom je niet alleen ontspannen maar ook helemaal fit terug! Wil je watersporten in Belgi√ę? Kom dan naar onze¬†familiecamping aan zee!

 

Wat is jouw favoriete watersport?

Naast Camping Nieuwpoort ligt, aan de oever van de IJzer, een waterspaarbekken. Voorheen gesitueerd als ontginningsputten van een steenbakkerij en een groeve die zand leverde bij de aanleg van snelwegen, tegenwoodig dienstdoende als recreatiegebied. In het spaarbekken worden vele soorten watersporten in Vlaanderen beoefend als kayakken, zeilen, vissen en surfen.

Camping met viswater

Naast actieve watersporten kan je ook ontspannen vissen. Langs de kant van het water of op een boot kan je optimaal genieten. Op Kompas camping Nieuwpoort kan je vissen in het Spaarbekken. Daarnaast kan je ook in de Ijzer en de Noordzee op jacht naar grote vissen. De visvergunning moet worden aangevraagd bij de gemeente. Op onze camping met viswater kan je een accommodatie of kampeerplaats huren vlakbij het viswater.

Sluit de dag goed af na watersporten

Na een dagje watersporten heb je wel zin om uit te rusten en te verfrissen. In onze luxe chalets spring je onder de douche en kun je daarna ontspannen op het terras. Perfect om de volgende dag weer helemaal fit aan de start van de volgende watersport te verschijnen.

 

Nieuwpoort water sports