1. Viswater bij de camping
  2. Ruime kampeerplaatsen
  3. Luxe accommodaties
 

Topcamping met viswater

Op zoek naar een leuke camping aan viswater? Kom naar Kompas Camping Nieuwpoort aan de Belgische kust!

Camping aan viswater

Vissen is voor veel mensen een rustgevende activiteit. Vooral tijdens de zomer en vakanties worden de hengels massaal uitgegooid. Langs de kant van het water of op een boot kun je optimaal genieten. Op onze camping met viswater kun je vissen in het Spaarbekken.

Ook in de IJzer en de Noordzee kan gevist worden. Ter hoogte van Nieuwpoort mondt de rivier de IJzer rechtstreeks uit in zee. Waar zout en zoet water elkaar ontmoeten, ontwikkelde zich een bijzondere biotoop. Bij onze receptie kun je meer informatie vragen over de benodigde visvergunningen.

Boek nu
 

Heerlijk vissen op de camping

In de omliggende viswateren is een groot en variërend aanbod van vissoorten. Bekijk de plattegrond van onze camping met viswater en reserveer gelijk een verblijf dichtbij het viswater. Op Kompascamping Nieuwpoort huur je een luxe accommodatie of een ruime kampeerplaats. Waar valt de keuze op? Wordt het de unieke Camping Bee, een luxe Comfort Lodge of toch een ander verblijf? 

Camping met zwembad aan de Belgische kust

Kompascamping Nieuwpoort heeft twee verwarmde openluchtzwembaden (25 m²) en een apart speelbad voor jonge kinderen. Het grote zwembad is voorzien van een leuke waterglijbaan. Rondom het zwembad kan je op stoeltjes lekker bruin bakken of ontspannen. Op onze camping met zwembad aan de Belgische kust is altijd toezicht aanwezig bij het zwembad.

 

Impression of our camping with a fishing lake

Met korting naar onze camping met viswater

Wist je dat we diverse acties en speciale arrangementen hebben? Met de ACSI-card of als Pasar lid krijg je een vaste korting. Tijdens de vakanties en feestdagen zijn er speciale arrangementen samengesteld, waardoor je voordelig van vakantie kunt genieten.

 
Kom je ook naar onze camping met viswater?