• Viswater bij de camping
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Luxe accommodaties

Camping met viswater in België

Op zoek naar een leuke camping aan viswater? Kom dan naar Kompas Camping Nieuwpoort aan de Belgische kust! Vissen is voor veel mensen een rustgevende activiteit. Vooral tijdens de zomer en in de vakanties worden de hengels massaal uitgegooid. Langs de kant van het water of op een boot kun je optimaal genieten. Op onze camping met viswater kun je vissen in het Spaarbekken. De visvergunning moet aangevraagd worden bij de gemeente.

Ook in de IJzer en de Noordzee kan gevist worden. Ter hoogte van Nieuwpoort mondt de rivier de IJzer rechtstreeks uit in zee. Waar zout en zoet water elkaar ontmoeten, ontwikkelde zich een bijzondere biotoop.

 

Verblijven op onze camping aan viswater

In de omliggende viswateren is een groot en gevarieerd aanbod aan vissoorten. Bekijk de plattegrond van onze camping met viswater en reserveer gelijk een verblijf dicht bij het viswater. Op Kompas Camping Nieuwpoort huur je een luxe accommodatie of een ruime kampeerplaats. Waar valt de keuze op? Er is een ruim aanbod kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers of kies voor een luxe Comfort Lodge voor 2 tot 6 personen. 

Kompas Camping Nieuwpoort is behalve een camping aan viswater ook een camping met zwembaden. Er zijn twee verwarmde openluchtzwembaden (25 m²) en een apart speelbad voor jonge kinderen. Het grote zwembad is voorzien van een leuke waterglijbaan. Rondom het zwembad kan je op stoeltjes lekker bruin bakken of ontspannen. Op onze camping met zwembad aan de Belgische kust is altijd toezicht aanwezig bij het zwembad.

Alle voorzieningen bij Kompas Camping Nieuwpoort:

🎣  Vismogelijkheden
🏊  Openluchtzwembaden met glijbaan en apart kinderbad
🤹‍♂️  Animatie (in het hoogseizoen) & speeltuin
🍴  Brasserie & snackbar
🥐  Winkel & bakkerij
🚴  Fietsverhuur

 

De omgeving van onze camping met viswater

Boek je een vakantie op onze camping aan viswater dan verblijf je vlak bij de Belgische kust. Het uitgestrekte strand nodigt uit tot lange wandelingen, een duik in zee of gewoon heerlijk relaxen op een strandstoel. Ontdek ook het wandelnetwerk Westkust of volg een van de vele fietsroutes. Wil je een leuke stad bezoeken tijdens een verblijf op onze camping met viswater? Ga dan eens een dagje naar Brugge, Veurne of de Panne. 

Wist je dat we diverse acties en speciale arrangementen hebben? Als Pasar lid krijg je een vaste korting. Tijdens de vakanties en feestdagen zijn er speciale arrangementen samengesteld, waardoor je voordelig van een vakantie kunt genieten.