• Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Nieuwpoort of Westende
  • Vlak bij de kust

Camping nabij Middelkerke

Je wilt met de familie op vakantie, niet te ver rijden maar wel een echte zon-, zee-, en strandvakantie? Dan kan Middelkerke wel eens de perfecte vakantiebestemming zijn voor een vakantie aan de Belgische kust! Kom naar een van de Kompas Campings vlak bij Middelkerke. Je hebt de keuze uit twee bestemmingen voor een camping in de buurt van Middelkerke: Nieuwpoort of Westende. Op beide campings heb je de mogelijkheid om te kamperen of te verblijven in een accommodatie. Middelkerke is een échte familiebadplaats en heeft de langste kust van België. De kinderen kunnen heerlijk spelen op het strand. En als ze besluiten om het water in te gaan, dan is er in juli en augustus toezicht. 

 

Ontdek onze campings in de omgeving van Middelkerke:

Ontspannen overnachten op een camping bij Middelkerke

Vakantie staat in het teken van ontspanning en plezier maken, vandaar dat er bij onze camping bij Middelkerke een ruim aanbod aan luxe accommodaties en kampeerplaatsen is. De kampeerplaatsen bestaan uit een standaard- of comfortplaats. Je kan hier terecht met een tent, caravan of camper, ook zijn er speciale camperplaatsen. Voor een luxe overnachting boek je een van de ruime comfort lodges. 

Comfort lodge

Na een mooie fietstocht door de omgeving of een lange strandwandeling, is het heerlijk ‘thuiskomen’ in een Comfort Lodge. Geschikt voor 2 tot 6 personen.

 
 

Kampeerplaats

Wil je met je eigen tent, caravan, camper of vouwwagen op vakantie? Kampeer op één van onze ruime kampeerplaatsen voor een heerlijke vakantie aan de Belgisch kust!

 
 

Camperplaatsen

Met de camper op stap? Dan kan je bovenop de 'gewone' kampeerplaatsen ook kiezen voor een plekje op de nieuwe camperzone met servicestation. 

 
 

Vakantie in de buurt van Middelkerke

In West-Vlaanderen vind je aan de Vlaamse kust Middelkerke, dé badplaats aan de kust. In Middelkerke en de omgeving zijn vele leuke activiteiten te ondernemen. Als je geïnteresseerd bent in cultuur, natuur, sporten of gewoon lekker ontspannen, in Middelkerke ben je goed op je plek. Onze camping bij Middelkerke is de ideale plek om te overnachten! Camping Westende ligt op korte afstand van de Noordzee. Binnen een paar minuten ben je op het strand en kan je lekker zonnen of uitwaaien. Zo beleef je het ultieme vakantiegevoel met zon, zee en strand. Vanaf Camping Nieuwpoort kan je alle kanten op, of dat nu richting het strand is, Nieuwpoort-bad én stad of de oevers van rivier de IJzer. Ultiem genieten op een camping vlak bij Middelkerke!