• Twee campings in West-Vlaanderen
  • Gelegen aan of nabij de kust
  • Met animatie in het hoogseizoen

Campings in West-Vlaanderen

Vakantie vieren op een camping in West-Vlaanderen? Zoek niet verder! Bij Kompas Camping kun je verblijven op twee campings in West-Vlaanderen aan de kust. Kompas Camping Westende ligt direct aan zee en vanaf Kompas Camping Nieuwpoort is het 15 minuten rijden naar de kust. Geniet van een heerlijke kampeervakantie met het gezin op een ruime kampeerplaats met je eigen tent of caravan of op onze speciale camperplaatsen. Geen eigen kampeermiddelen of wil je liever wat huren? Onze campings in West-Vlaanderen aan de kust beschikken over comfortlodges. Dit zijn sfeervolle en luxe accommodaties voor een heerlijke vakantie in West-Vlaanderen.

 

Westende
Belgi√ę - West-Vlaanderen

 

Nieuwpoort
Belgi√ę - West-Vlaanderen

Kamperen op een camping in West-Vlaanderen

De kampeerplaatsen van Kompas Camping bestaan uit standaard-, comfort- en XL comfortplaatsen. Afhankelijk van je keuze zijn de kampeerplaatsen tussen de 100 en 150m² groot en beschikken over een elektriciteitspunt en eventueel een wateraansluiting. Het sanitairgebouw is altijd dichtbij. De plekken bevinden zich op ruime velden of in laantjes. Een heerlijke kampeervakantie beleef je aan de Belgische kust.

Vakantiehuis huren op een camping in West-Vlaanderen

Liever wat meer luxe op een camping in West-Vlaanderen aan de kust? Dan zijn onze comfort lodges de ideale verblijfsaccommodatie. Deze zijn geschikt voor 2 t/m 6 personen en zijn voorzien van alle gemakken die je je maar kunt wensen. Je trouwe viervoeter hoef je trouwens niet thuis te laten, want naast huisdiervrije accommodaties beschikken we ook over huisdiervriendelijke accommodaties.

 

Faciliteiten op onze campings in West-Vlaanderen

Elke vakantiedag staat in het teken van plezier maken! Tijdens het hoogseizoen is er elke dag een enthousiast animatieteam aanwezig met een boordevol programma. Is de animatie afgelopen of heb je er een dagje geen zin in? Dan zijn er nog genoeg andere activiteiten te doen, afhankelijk van jouw campingkeuze. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een avontuurlijke speeltuin, petanqueterreinen en een supergave airtrampoline? Er is ook een spetterende waterspeelzone of buitenzwembad en diverse sportterreinen. Kom ook en beleef het zelf op onze camping in West-Vlaanderen!

Faciliteiten bij Kompas Camping

‚úĒ Buitenzwembad en/of waterspeeltuin
‚úĒ Brasserie, Taverne en/of snackbar
‚úĒ¬†Animatie (in het hoogseizoen)
‚úĒ Sanitair (ook voor kinderen)
‚úĒ Speeltuin & sportveld
‚úĒ Winkel & bakkerij

 

Ontdek de omgeving van onze campings in West-Vlaanderen

Ook in de omgeving van onze campings in West-Vlaanderen is er veel te beleven. West-Vlaanderen staat bekend om de vele gezellige steden, de Belgische kustlijn en natuurlijk de prachtige natuurgebieden en duinen. Het unieke aan West-Vlaanderen is dat het als enige provincie aan de Noordzee ligt. Maar West-Vlaanderen heeft veel meer te bieden dan alleen de Noordzee. Met plaatsen als Brugge, Roeselare, Oostende, Kortrijk en Middelkerke liggen ook stedentrips vol cultuur en historie in het verschiet. Voor zowel de rustzoekers, de sportievelingen en de vakantiegenieters is er hier genoeg te doen!

 

Kompas Camping Westende

Kompas Camping Nieuwpoort