Kompas Camping
Camperplaatsen België

Camperplaatsen België

  • Campings in Westende en Nieuwpoort
  • Camperzones met ruime camperplaatsen
  • Gelegen vlak bij de kust

Camperplaatsen in België

Kamperen geeft een gevoel van vrijheid. Vooral met eigen kampeermiddelen is een kampeervakantie écht genieten. Overal waar je maar heen gaat, kun je overnachten. Je hebt tenslotte je eigen tent of caravan mee. Met een camper wordt het gevoel van vrijheid zelfs nóg wat groter. Je hoeft je kampeermiddel namelijk niet te installeren. Je parkeert je camper zo op onze camperplaatsen in België en het kampeeravontuur kan gelijk beginnen! Zo geniet je snel van een fijne vakantie op onze camperplaatsen in België, vlak bij de kust. Wist je dat je ook kan kamperen met je camper op onze wintercamping in België?

Camperplaats in België bij Kompas Camping Westende

Komen jullie met de camper? Dan kunnen jullie bij Kompas Camping Westende terecht op de speciale verharde camperplaatsen in België. Op 200 meter afstand van de camping vind je ons camperpark met 39 verharde camperplaatsen van 70 m². Veilige en comfortabele plaatsen waar alleen campers zijn toegestaan en waar je het hele jaar terecht kan. Elke plaats heeft een elektriciteitsaansluiting, servicepunt voor afvalwater en vers water. 

✦ 39 verharde camperplaatsen
✦ Oppervlakte van 70 m²
✦ Privé grasveld per plaats
✦ Drie sanitairgebouwen op de camping

Camperplaats in België bij Kompas Camping Nieuwpoort

Ook Kompas Camping Nieuwpoort heeft een speciale camperzone met verharde camperplaatsen in België van 60 tot zelfs 150 m² groot. Met maar liefst 56 camperplaatsen en twee servicestations voor campers is er genoeg ruimte. Iedere plaats beschikt over een eigen grasveld. Hierdoor kun je met gemak je luifel openstellen, je stoeltjes uitstellen en in alle rust genieten. Ben jij al klaar voor een verblijf op onze camperplaatsen in België aan de kust?

✦ 56 verharde camperplaatsen
✦ Oppervlakte van 60-150 m²
✦ Privé grasveld per plaats
✦ Vijf sanitairgebouwen op de camping

Een sfeerimpressie van onze camperplaatsen in België, aan de kust ↓

Camperplaatsen in België, vlak bij de kust

Kies je voor een camperplaats in België bij een van onze Kompas Campings? Dan zit je qua locatie helemaal goed! Of je nu kiest voor Westende of Nieuwpoort: je bevindt je vlak bij de Belgische kust. Het strand, de zee en de duinen - die bezorgen je toch hét ultieme vakantiegevoel? Maak de mooiste strandwandelingen, zoek verkoeling in het zeewater of geniet van een hapje en een drankje bij een gezellig strandpaviljoen. Eenmaal terug bij onze camperplaatsen in België lees je je favoriete boek met genoeg rust en ruimte om je heen. Liever nog iets ondernemen? Verken dan de faciliteiten op onze campings. Wat dacht je van horecagelegenheden, sport- en speelvelden, een waterspeeltuin en een buitenzwembad? 

Vind snel je favoriete camperplaats in België en geniet aan de Belgische kust ✔️