+32(0)58-22 30 25
Boeken 2020

Kamperen aan de Belgische kust

Kamperen aan de Belgische kust is een waar genot aan de stranden van de Noordzee. Niet alleen tijdens de zomer, maar het hele jaar heerst er een gezellige drukte.

Camping aan de Belgische kust

Vanaf camping Westende aan de Belgische kust kun je een dagje naar het strand, actief door de duinen struinen of met het gezin naar een pretpark. Dat maakt kamperen aan op Kompas camping Westende de ideale gezinsvakantie. Voor de kinderen zijn de diverse (pret)parken leuke uitstapjes. Aan de brede zandstranden kun je zonnebaden en afkoelen tijdens het zwemmen, maar ook windsurfen en waterskiën behoren tot de sportieve mogelijkheden.

Kamperen aan de Belgische kust

Bij onze camping aan de Belgische kust heb je tal van opties om te kamperen. De diversiteit aan kampeerplaatsen maakt van kamperen aan de Belgische kust een waar vakantiefeest!

 Wil je graag met je camper verblijven op Camping Westende? Ontdek onze comfortabele camperplaatsen in België.

Leuke plaatsen in de omgeving

Vanaf Camping Westende is de Belgische kust gemakkelijk te bereiken, maar ook andere badplaatsen zijn eenvoudig te bezoeken. Kustplaatsen Middelkerke en Oostende zijn dichtbij gelegen en het waard om tenminste één dag te bezoeken. Geniet lekker op het terras van een drankje of maak een strandwandeling aan de Belgische kust. Op Kompas Camping Westende is het echt genieten! Boek snel een vakantie op Kompas Camping Westende!

Boek direct online een vakantie

Breng je de kampeervakantie graag door bij het strand en het water, dan ben je bij Camping Westende aan het goede adres! Onze camping ligt op nog geen kilometer afstand van de Noordzee. Heb je nog vragen over het verblijf, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kamperen aan de Belgische kust 

Vrijblijvend contact opnemen

Kamperen aan de Belgische kust

Blijf op de hoogte
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!