• Camping in Westende
  • Gelegen aan zee
  • Kamperen of huisje huren

Camping aan zee

Wanneer je gaat kijken naar een locatie voor een meivakantie, zomervakantie of herfstvakantie wil je meestal graag een leuke of gezellige locatie met veel activiteiten in de buurt. Kompas Camping Westende aan de Belgische kust is de ideale locatie voor een gezellig weekend weg of juist een lange zomervakantie. Nog op zoek naar een camping aan zee? Boek bij Kompas!

Familiecamping aan zee

Een camping aan zee en leuk gezelschap, meer heb je toch niet nodig voor een geweldige vakantie?! Camping Westende ligt op korte afstand van de Noordzee. Elke dag kun je in een paar minuten het zand tussen de tenen voelen en een zachte zeebries door je haren. Ook de typische zeelucht is niet te missen. Aangekomen bij het strand kun je zandkastelen bouwen, ravotten in het water, heerlijk zonnen of lekker uitwaaien… Geniet van alles wat het strand en de zee je te bieden hebben!

Natuur verkennen vanaf onze camping aan zee

Camping Westende is omgeven door prachtige natuur. Uiteraard zijn de Noordzee en het strand al benoemd, maar er is nog veel meer te zien. Het natuurgebied van de IJzermonding in Nieuwpoort, de Blankkaart in Woumen, de Westhoek in De Panne, de Hoge Blekker in Koksijde… het zijn unieke stukjes natuur in de omgeving waar je als bezoeker bijzonder welkom bent.

Ter hoogte van Nieuwpoort mondt de rivier de IJzer rechtstreeks uit in zee. Door de combinatie van zoet en zout water ontwikkelde zich een bijzondere biotoop met slikken, schorren, duinen, strand en polders. De IJzermonding is 130 hectare natuurschoon waar het een ecologische drukte van jewelste is. Per vierkante meter leven er zo’n 20.000 tot 30.000 bodemdieren!

Door de prachtige en veelzijdige natuur is de regio bij uitstek geschikt om te fietsen of te wandelen. Neem de fiets mee naar onze camping aan zee, leen een fietsnetwerkkaart bij de receptie en geniet van de natuur!

Extra voordelig naar de Belgische kust

Niets is lekkerder dan een camping aan zee. Hier kan je heerljk genieten van de heerlijke zee, de prachtige duinen en de bruisende omgeving. Een camping aan de Belgische kust is dan ook erg geliefd en vaak erg prijzig. Bij het boeken van een vakantie bij Camping Westende kan je extra voordeel krijgen. Onze camping aan zee werkt namelijk met de volgende acties en kortingen:

  • Vroegboekkorting
  • Voordeeltarief CKE 
  • Korting Pasar leden

Om gebruik te maken van het voordeel vink je tijdens het boeken het betreffende vakje aan. Voor de prijs hoef je het niet te laten! Vier jij vakantie op onze camping? Graag tot snel!