1. Camping in Westende
  2. 20 autominuten vanaf Oostende
  3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping bij Oostende

Kamperen in Oostende? Geniet met het hele gezin van een heerlijke vakantie aan zee op Kompas Camping Westende!

Overnachten op onze camping bij Oostende

Om bij te komen van een drukke, maar hele leuke vakantiedag verblijf je in een luxe accommodatie door een chalet huren Oostende. Of als je liever kampeert, dan kun je een ruime kampeerplaats boeken. Op onze camping bij Oostende heb je de keuze uit onder andere de volgende accommodaties:

Wil je ook het echte kampeergevoel beleven? Dan ben je bij ons aan het juiste vakantieadres. Wij bieden ruime kampeerplaatsen gelegen op ruime velden of in laantjes. 

Ga je tijdens het kamperen voor net iets meer comfort? Reserveer dan één van onze ruime Comfort kampeerplaatsen. 

Zeer compleet en luxueus ingerichte Comfort Lodges voor 4 personen. Midden in het groen en met overdekt terras.

Bekijk het aanbod
 

Familiecamping Oostende

Oostende is de meest westelijke stad van België en ligt op 20 minuten van de camping. Oostende wordt ook wel "stad aan zee" vanwege de ligging aan de Noordzee. De hoofdattractie is natuurlijk het lange en brede zandstrand. In de zomermaanden een plek om lekker te zonnen en zwemmen. Tijdens minder zonnig weer is het strand met de bijbehorende wandelpromenade vooral een plek om lekker uit te waaien. Naast een zeehaven beschikt Oostende ook over een luchthaven. Vanaf onze camping bij Oostende ben je met de auto snel in de havenstad en kun je een leuk dagje uit plannen.

Dagjes uit vanaf onze camping bij Oostende

In de omgeving van Kompas Camping Westende zijn leuke uitstapjes te maken. Ook met kinderen zijn er vele leuke activiteiten te ondernemen. Bij Attractiepark Plopsaland staan de populaire figuren van Studio 100 centraal en zijn er meer dan 40 attracties te bezoeken. Op iets grotere afstand ligt Bellewaerde, een schitterend en veelzijdig attractiepark. Andere leuke tips zijn het Noordzeeaquarium en Fort Napoleon. Breng ook zeker een bezoekje aan Middelkerke met gezellige stranden en leuke activiteiten. Onze camping bij Oostende is een uitstekende uitvalsbasis voor gezellige uitstapjes.