1. Familiecamping aan de Belgische kust
  2. Nabij de Vlaamse badplaats Oostende
  3. Kindvriendelijke faciliteiten

Gezellige camping bij Oostende

Op zoek naar een gezellige familiecamping in Oostende? Kom vakantie vieren op Kompas Camping Nieuwpoort. Een gezellige camping aan de Belgische kust voor het hele gezin!

Veel vermaak op onze camping bij Oostende

Onze camping bij Oostende ligt in de duinen- en kuststreek, waardoor een dagje naar het strand een veelgemaakte tocht is. Maar op de camping is er ook veel vermaak. Zo kun je bijvoorbeeld de volgende activiteiten ondernemen:

  • zwembad met glijbaan
  • (binnen)speeltuinen
  • animatie
  • fiets of kayak huren

Kortom, een vakantie op onze familiecamping aan zee is voor jong en oud!

 
Boek onze camping bij Oostende
 
 

Kamperen in Oostende

Een eigen tent, caravan of camper? Kom kamperen aan de Belgische kust. Geniet in Oostende van een heerlijke kampeervakantie op onze ruime kampeerplaatsen. Zo zijn er gewone kampeerplaatsen maar ook comfort en xl-comfort kampeerplaatsen. Zo kan het hele gezin mee op een heerlijke vakantie in Oostende. Ook zijn er diverse camperplaatsen, zodat je ook met de camper voldoende ruimte hebt. 

 
Boek een kampeerplek
 
 

Huur een luxe accommodatie aan de kust

Heb je niet de beschikking over je eigen kampeermiddelen? Kom dan genieten van een relaxte vakantie in een van de accommodaties. Zo zijn er comfortlodges voor 2, 4 of 6 personen met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. De hond mee op vakantie? In sommige 6-persoons comfort lodges mag je nu ook je hond meenemen. Zo wordt het echt een fijne vakantie met het hele gezin!

 
Boek een accommodatie
 

Oostende: de Vlaamse Badplaats

Oostende beschikt over een zee- en luchthaven en geldt als toeristisch centrum van West-Vlaanderen. In en rond de Vlaamse badplaats liggen vele campings bij Oostende. Oostende is een levendige stad aan de Belgische kust waar veel te doen en te zien is.

Als je van strand en cultuur houdt, dan zit je hier goed op je plek. Ook om te winkelen hoef je de stad niet te verlaten. met de Kapellestraat als belangrijkste winkelstraat. Door de kleine afstanden is het ook erg leuk om de kust af te gaan en plaatsen als Knokke en Blankenberge te bezoeken.

Dagje uit Nederland of Frankrijk

Behalve uitstapjes in België zijn ook dagtripjes naar Nederland en Frankrijk snel gemaakt. De badplaats ligt centraal langs de Belgische kust, op ongeveer 35 km. van de Nederlandse grens en 30 km. van de Franse grens. Tijdens één vakantie drie verschillende landen bezoeken, dat maak je niet vaak mee!

 

Vier je vakantie op onze camping bij Oostende

Zien we jou tijdens een vakantie op onze camping? Boek dan eenvoudig via ons online boekingssysteem. Neem je gelijk een kijkje bij onze acties en arrangementen? Misschien kun je dan wel extra voordelig op vakantie!

 
Boek nu