+32(0)58-22 30 25
Boeken 2020

Unieke kindercamping aan zee

Met het hele gezin op vakantie naar zee? Kompas Camping Nieuwpoort ligt aan de Belgische kust en bezorgd jong en oud een fantastische vakantie!

Kindercamping aan zee

Vakantie is voor veel kinderen het moment van het jaar. Later naar bed gaan dan normaal en heerlijk uitslapen. Elke vakantiedag hebben ze genoeg energie om de hele dag bezig te zijn. Rennen, springen, klauteren, het kan ze niet gek genoeg. En welke camping kan zeggen dat ze animatie, sportprogramma, speeltuinen, petanqueterreinen, airtrampoline, waterspeelzone en sportterreinen hebben? Onze kindercamping aan zee heeft het allemaal!

Echte familiecamping aan de kust

Op enkele kilometers van de Noordzee ligt onze kindercamping aan de kust. De ideale locatie om vakantie te vieren waar je kunt ontspannen, maar tegelijkertijd ook kunt kiezen voor een actieve vakantie. Het strand is namelijk dé plek voor stoere water- en strandsporten. Zowel beginners als ervaren sporters kunnen een passende uitdaging vinden. Kinderen zullen elke dag terug willen naar het strand om nog meer te oefenen.

Ontdek onze camping Belgische kust

Kamperen of liever huren?

Op onze kindercamping aan de kust ben je met eigen tent, caravan of camper altijd welkom. Je beleeft op onze camping het ultieme kampeergevoel. Hier kan je heerlijk kamperen aan de Belgische kust. Verblijf je liever in iets meer comfort en luxe? Dan kan je terecht in onze ingerichte tenten, hutten, lodges of huisjes. Er is ontzettend veel keuze in verhuuraccommodaties bij Kompascamping Westende. Wat ga jij doen?

Boek nu

Vragen over onze kindercamping aan zee?

Wil je vakantie vieren bij onze kindercamping aan zee, maar heb je nog enkele vragen. Bijvoorbeeld over de favoriet onder kinderen, de Camping Bee. Onze receptie staat je graag te woord. Of misschien vind je het antwoord wel door een kijkje te nemen bij ons fotoalbum. Dan kan je in ieder geval alvast de sfeer proeven!

Bekijk ons fotoalbum Neem contact met ons op

Kindercamping aan zee

Blijf op de hoogte
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!