+32(0)58-22 30 25
Boeken 2020

Chalet huren aan zee

Een chalet huren aan zee? Even een weekendje of weekje uitwaaien aan de kust met vrienden of familie? Kom naar Kompas Camping Westende!

Chalet huren aan zee

Geniet met het hele gezin in één van de comfortabele lodges. De lodges staan midden in het groen en hebben allemaal een ruim overdekt terras. Wat is er leuker dan tijdens je vakantie buiten ontbijten in het zonnetje? Dát is het echte vakantiegevoel! Kom je ook genieten? Doordat de Lodges in een rijtje staan en een eigen pleintje vormen, maken kinderen gemakkelijk contact. Vriendschappen zijn snel gemaakt. En misschien ook wel voor na de vakantie.

Comfortabel & luxe

Voor een comfortabele en luxe vakantie biedt Kompascamping Westende verschillende opties aan. Op onze camping aan de Noordzee staan diverse Lodges en Vissershuizen. De verblijven zijn voorzien van de nodige luxe als boxspringbedden, keuken, TV en verwarming. Uiteraard verschillen de inrichtingen per type verblijf. Je kunt de volgende chalets aan zee huren:

Zeer compleet en luxueus ingerichte studio voor 2 personen.

Zeer compleet en luxueus ingericht met twee slaapkamers voor 4 personen.

Geniet met het hele gezin in één van de comfortabele lodges voor 6 personen. Wist je dat in een aantal comfort lodges voor 6 personen nu ook je hond mee mag nemen? 

Huur direct een chalet aan zee

Heb je de keuze al gemaakt voor een chalet aan zee, dan kun je deze direct online boeken. Zo verzeker je jezelf een topvakantie aan de Belgische kust. 

Huur een chalet aan zee

Extra informatie aanvragen

Chalet huren aan zee

Blijf op de hoogte
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!