+32(0)58-22 30 25
Boeken 2020
Kom je ook?

BELANGRIJK NIEUWS IVM CORONAVIRUS!

Gezien de nieuwe richtlijnen door de overheid kunnen wij voor het ogenblik geen openingsdatum van de camping garanderen.

Wij houden onze kampeerders geïnformeerd. Bedankt voor uw begrip en we houden u via onze kanalen en via de website op de hoogte!

klik hier voor meer informatie over je reeds geboekte vakantie

 

Kom je ook genieten op Kompas Camping Westende?

Op nog geen 10 minuten wandelen van het strand ligt Kompas Camping Westende. Hier vind je alle ingrediënten voor een gezellige vakantie met het gezin of met vrienden! Als strandliefhebber of rustzoeker voel je je meteen thuis. Terwijl je geniet van een welverdiend drankje op het terras, leven de kinderen zich uit in de waterspeeltuin. Of wat dacht je van de gezellige inrichting van de kampeervelden, de avontuurlijke speeltuinen en de kraaknette sanitaire voorzieningen, ... Kom je ook genieten?

Slimme boekers, boeken vroeg! Tot 1 maart 2020 profiteer je van de hoogste korting voor dit seizoen. De vroegboekkortingen lopen voor het kamperen op tot maar liefst 50%!
Onze vroegboekkortingen gelden ook voor de 2, 4 en 6 persoons Comfort Lodges. Boek je voor 1 maart 2020 dan krijg je tot 40% korting!
Blijf op de hoogte
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!