Kompas Camping

Kasper-club

  • Hallo vriendjes en vriendinnetjes!

Hallo!

Ik wil me even voorstellen want je kent me misschien nog niet …

Ik woon in de schoolvakanties op Kompas Camping wonen en kijk daar altijd hard naar uit. Ik ben niet zo’n prater dus schrijf ik hieronder speciaal voor jou hoe ik heet, waar ik vandaan kom, wat mijn lievelingskleur en -gerecht is en nog zoveel meer ... lees maar en je komt het allemaal te weten!

Ik heet …

Kasper! Wist je dat zeehonden geen naam hebben? Zeehonden in de dierentuin krijgen die wel maar in de Noordzee zijn we allemaal gewoon ‘zeehond’. Ik was jaloers op al die prachtige namen van kinderen groot en klein op Kompas Camping. Zo'n naam wilde ik ook! Maar ik kon zelf niet kiezen … daarom zochten alle gasten van Kompas Camping begin dit jaar mee naar een passende naam. Zo kreeg ik de naam Kasper! Daar ben ik heel blij mee. 

Ik ben …

Een grijze zeehond, altijd vrolijk en heel grappig. Ik praat niet zo graag maar geef dolgraag knuffels en ben gek op selfies. 

Ik woon …

Samen met mijn mama en papa, broers en zussen in de havengeul van Nieuwpoort. Ik heb ook familie en vrienden in Oostende, op het kleine strand. Zij houden er niet van wanneer je te dichtbij komt. Wil je daarom aub een paar meter afstand houden als je ze ziet? 

Ik ga op vakantie naar … 

Kompas Camping! Het leven is op Kompas Camping één groot feest! Ik maak hier vriendjes, klim en klauter in de speeltuin, dans, sport, knutsel, lach en amuseer me rot! Snap je nu waarom ik in de schoolvakanties liever hier dan in de Noordzee woon?

Ik hou van …

Mooie tekeningen, grappige moppen, verrassingen en lieve brieven. Ik lees alles wat kinderen in mijn brievenbus stoppen (die hangt in de buurt van de animatieruimte, je vindt ze zo!). Ik ben graag in de buitenlucht, hou van sporten en verstoppertje spelen.

Ik snoep van …

Vis! Alle dagen eet ik zo'n 5 kg vis en inktvis! Op feestdagen lust ik wel een kreeftje of 2. Op Kompas Camping eet ik het liefst fruit. Lekker gezond en zo mooi van kleur! Mijn lievelingsdrankje is een smoothie. Ook die hebben ze op Kompas Camping! Of water met een stukje fruit erin – dat is ook zoooo lekker dat ik er nooit genoeg van krijg. 

Genoeg over mezelf!

Heel graag tot ziens vriendjes!

Kasper 

Zing je mee?

Ik heb mijn eigen song! Heb je hem al gehoord? Je beluistert en downloadt hem gratis via Spotify of iTunes.

Kasper Song

Beluister ook mijn nieuwe song met Kythana: Ayaya Fiesta via Spotify of iTunes.

Kasper song

Teken je mee?

Download hier een paar tekeningen van mij en kleur ze in! Ik hou het meest van blauw en geel. Benieuwd welke kleur jij me geeft.

Je mag ook altijd een tekening in de brievenbus aan het animatielokaal droppen. Ik check mijn bus dagelijks!

Dans je mee?

Hey hey! Ik blikte mijn allereerste videoclip in! Zo kan je ook thuis werken aan je Kasper Song 'moves'!

Check de clip op YouTube 🎬🧢

Kasper clip

Of zing mee met de karaoke-versie!

Kasper karaoke

Sfeerimpressie van de Kasper-club