1. Twee ANWB campings in België
  2. Nabij het strand en de zee
  3. Aanbevolen voor families

ANWB campings in België

Wil je verzekerd zijn van een onvergetelijke vakantie op een camping met topfaciliteiten aan de Belgische kust? Ga dan voor een ANWB camping in België. Onze Kompas Campings zijn beide erkende ANWB sterren campings in België. Kompas Camping Nieuwpoort is beoordeeld met 4,5 sterren en Kompas Camping Westende met 3,5 sterren. Beide zijn geschikt voor families met jonge kinderen. Je hebt keuze uit een ruim aanbod kampeerplaatsen met een oppervlakte tot 150 m², afhankelijk van welk type je kiest. De ‘gewone’ kampeerplaatsen zijn inclusief elektriciteit, de comfortplaatsen inclusief elektriciteit én water.

Kamperen met korting in het laagseizoen:
Boek je online en beschik je over een ANWB Kampeerkaart CKE? Geef dit dan bij 'opmerkingen' aan en wij verrekenen de korting.

ANWB camping Belgie
ANWB camping Belgie
ANWB camping Belgie
 
Ontdek Kompas Camping Nieuwpoort
 
 

4,5 ANWB sterren camping in België, Nieuwpoort

Kompas Camping Nieuwpoort is een 4,5 ANWB sterren camping in België. En dat is niet voor niets! Met de vele faciliteiten komt ‘vervelen’ niet in het woordenboek voor. Twee verwarmde openluchtzwembaden, een supercoole waterglijbaan, een speeltuin, een brasserie, een animatieteam en diverse sportvelden. Bovendien beschikt de ANWB camping in België over vijf goed verzorgde en schone sanitairgebouwen. 

Ontdek Kompas Camping Westende
 
 

3,5 ANWB sterren camping in België, Westende

Maar ook Kompas Camping Westende is een leuke vakantiebestemming! Op deze ANWB camping in België beleven je kinderen oneindig veel waterpret in de waterspeeltuin of maken ze vriendjes tijdens de activiteiten van het animatieteam. Jij geniet ondertussen van een welverdiend drankje op het terras van de gezellige taverne. Ook op deze camping bevinden zich goed verzorgde sanitairgebouwen: vier om precies te zijn.

 
 
 

ANWB campings vlak bij de Belgische kust   

Beide ANWB campings in België hebben een unieke ligging vlak bij de Belgische kust. Zo kun je bij Kompas Camping Nieuwpoort pootjebaden in zoet én zout water. De camping ligt aan de oevers van de IJzer en op kleine afstand van het strand van Nieuwpoort aan Zee. Het strand, de zee, de duinen, de dijk, de winkelstraat van Nieuwpoort-Bad en de haven van Nieuwpoort-Stad liggen op fietsafstand.

Kompas Camping Westende is een échte strandcamping. Via het duinenpad loop je met een kleine 10 minuutjes het strand op. Heerlijk zonnen, zwemmen en luieren! Bovendien liggen leuke steden en dorpen als Oostende en Brugge op korte afstand van deze ANWB camping in België.

Boek een kampeerplaats
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

CKE-tarief in het laagseizoen: 5% korting per nacht.

  • 26 maart t/m 1 april 2021
  • 20 april t/m 11 mei 2021
  • 18 mei t/m 20 mei 2021
  • 25 mei t/m 30 juni 2021
  • 1 september t/m 28 oktober 2021

Boek je online en beschik je over een ANWB Kampeerkaart CKE? Geef dit dan bij 'opmerkingen' aan en wij verrekenen de korting.

Boek een vakantie bij Kompas Camping