1. Camping in Westende
  2. Ruime camperplaatsen
  3. Diverse sportvelden

Camperplaatsen in België

Kamperen geeft een gevoel van vrijheid. Vooral met eigen kampeermiddelen is een kampeervakantie echt genieten. Overal waar je gaat kun je overnachten, want je hebt tenslotte een tent of caravan mee. Met de camper wordt het gevoel van vrijheid zelfs nog wat groter. Er hoeft namelijk geen kampeermiddel geïnstalleerd te worden. Een camper parkeer je op onze camperplaatsen in België en er kan gelijk worden gekampeerd. Zo geniet je snel van een fijne vakantie met eigen camper aan de Belgische kust.

Boek je camperplaats
 
Camperplaats - 70m²
Camperplaats - 70m²
Camperplaats - 70m²
Camperplaats - 70m²
Camperplaats - 70m²
Camperplaats - 70m²
Camperplaats - 70m²
Camperplaats - 70m²
Camperplaats - 70m²
Vanaf
€ 22

Camperplaats - 70m²

België, Westende
62
  • Nieuw! – zomer 2020
  • Verharde camperplaats met gras
  • Incl. elektriciteit; water & servicepunt

Camperplaats bij Kompas boeken

Ben je op doorreis of wil je wat langer op dezelfde plek verblijven met je camper? Op ons camperpark kun je zo lang verblijven als nodig is. Wij hanteren de volgende tarieven:

  • In het laagseizoen: € 12,50 voor 20 uur of € 21 voor 44 uur
  • In het hoogseizoen: € 17,50 voor 20 uur of € 31 voor 44 uur

Apart camperpark met camperplaatsen in België

Komen jullie met de camper? Dan kunnen jullie terecht op de speciale verharde camperplaatsen in België. Op 200 m afstand van de camping vind je ons camperpark met 35 verharde camperplaatsen van 60m2. Veilige en comfortabele plaatsen waar alleen campers zijn toegestaan en waar je het hele jaar terecht kan. Elke camperplaats heeft een elektriciteitsaansluiting, servicepunt voor afvalwater en vers water. Je kunt zelf bepalen wanneer je aankomt, want de toegang verloopt via een betaalkiosk.

  • Verharde camperplaats van 60m2
  • Servicestation voor kampeerauto’s bij de ingang
  • sanitaire gebouwen (3 ervan zijn recent vernieuwd) met aangepaste voorzieningen voor mensen met een handicap en voor kinderen, was- en droogmachines.
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Westende Photo album camper park