Kompas Campings - Belgium
Camperpark

Camperpark

  • Camperpark in Lombardsijde
  • Speciale verharde camperplaatsen
  • Op wandelafstand van het strand
  • Gelegen aan de Belgische kust

Kompas Camperpark Lombardsijde
 

Ben je op zoek naar een camperplaats aan de Belgische Kust? Dan kan je 365 dagen per jaar terecht op het Kompas Camperpark Lombardsijde. Dit park is gelegen op 200 m van Kompas Camping Westende en op wandelafstand van het strand en de Noordzee (10 min. via een duinenpad). 

Adres: Strandjuttersdreef 2, 8434 Middelkerke

Kompas Camperpark Lombardsijde

Camperpark aan de Belgische kust

Het Kompas Camperpark Lombardsijde is alleen voor campers en heeft 35 verharde camperplaatsen. Je bepaalt zelf wanneer je aankomt want de toegang verloopt via een betaalkiosk.

Voor campers zijn er volgende voorzieningen:
• 35 camperplaatsen van 9 op 4,5 m met elektriciteitsaansluiting (10A)
• 1 servicestation
• milieustraat met containers voor glas, papier en restafval.

Je betaalt in het laagseizoen: 
€ 16 voor 20u 
of € 26 voor 44u.

Je betaalt in het hoogseizoen:
€ 23 
voor 20u 
of € 39 voor 44u.

Wat is hoog- en laagseizoen?

Hoogseizoen: volgende Belgische schoolvakanties (Nederlandstalig onderwijs): krokusvakantie, paasvakantie, hemelvaart- en pinksterweekend, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie, alsook alle weekends in mei, juni en september, de periode van 1-5 mei 2024 en 8-11 november 2024.

Laagseizoen: alle periodes tussen bovenstaande schoolvakanties.

 

Waarom 20 of 44u?

Was het niet eenvoudiger geweest om te opteren voor 24 of 48u? Nee! Omdat we elke gebruiker de kans willen geven om tijdens zijn/haar verblijf onbeperkt op en af te rijden, willen we de effectieve bezettingscapaciteit van het terrein niet verminderen.

Voorbeeld
Het grootste deel van onze klanten komt aan tussen 15-19u. Een gast die aankomt om 19u en een ticket neemt voor 20u moet de volgende dag uiterlijk om 15u het terrein verlaten. Met een ticket van 24u zou de plaats pas om 19u vrijkomen. Nieuwe gasten zouden daardoor tot 19u moeten wachten om te weten of er nog plaats vrijkomt op het terrein.