1. Op korte afstand van Oostende (30 min)
 2. Comfort Lodges voor 2 tot 6 personen
 3. Vlak bij de kust

Vakantiehuis nabij Oostende

Oostende is de enige échte stad aan de Belgische kust. Niet gek dus, dat een vakantiehuis in de omgeving van Oostende zeer gewild en geliefd is. In deze badplaats combineer je het bruisende stadsleven met een relaxte dag op het strand. Bij Kompas Camping kan je, in Nieuwpoort of Westende, een vakantiehuis vlak bij Oostende huren. Verblijven in deze accommodaties doe je met 2 tot maximaal 6 personen. Niet alleen in Oostende maar ook rondom onze campings vind je strand en water. Vanaf Westende loop je binnen 10 minuten naar het strand en in Nieuwpoort verblijf je aan de oevers van de IJzer. Laat die vakantie vol met zon en waterpret maar beginnen!

 

Vakantie in een vakantiehuis bij Oostende

Oostende is een gezellige en bruisende badplaats, maar wil je liever niet midden in de drukte verblijven? Dan zit je bij een van onze campings nabij Oostende goed! Een vakantiehuis vlak bij Oostende betekent dat je dicht bij de stad verblijft op een rustige locatie. Boek een vakantie met z'n tweeën in de Comfort Lodge voor 2 personen of huur een vakantiehuis nabij Oostende voor 4 of 6 personen. Alle vakantiehuisjes zijn volledig ingericht met één of meerdere slaapkamers, een badkamer, een keuken, berging voor de fietsen en een terras. In sommige lodges voor 6 personen mag je de hond ook meenemen. 

Vakantiehuis Oostende voor 2 personen

 1. Voor een romantisch verblijf
 2. Kleine knusse studio
 3. Volledig ingericht
 

Vakantiehuis Oostende voor 4 personen

 1. Ruim en overdekt terras
 2. Ideaal voor gezinnen
 3. Complete inrichting
 

Vakantiehuis Oostende voor 6 personen

 1. Ook met hond te boeken
 2. 3 slaapkamers
 3. Comfortabel en luxe verblijf
 

Oostende, stad aan de zee

Zon, zee en strand, daarvoor boek je in de buurt van Oostende een vakantiehuis. Het strand in deze badplaats is breed en goed toegankelijk, voor zeer aangename en zonovergoten stranddagen. Elke dag wordt er hier verse vis gevangen, dus sluit je dag af met een heerlijk visgerecht in een van de vele restaurants. Vanuit Oostende kan je de kusttram pakken die langs de volledige kust van West-Vlaanderen loopt. Onderweg kan je in verschillende badplaatsen uitstappen om zo een kleine sight-seeing tour langs de kust te doen. Verblijf je met kinderen in een vakantiehuis bij Oostende? Plopsaland is dan een leuk en compleet dagje uitje voor het hele gezin.

Boek een vakantiehuis bij Oostende
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Kompas Camping Nieuwpoort

Kompas Camping Westende