Kompas Camping
Centrumgebouw

Premium Lodge Park - coming soon

 

Via deze blog houden we je graag op de hoogte van de werkzaamheden aan het Premium Lodge Park. Gaan de werken een nieuwe fase in? Dan lees je dat hier! En je krijgt er geregeld ook foto's bij. Zo mis je niets van wat er zich op de werf afspeelt. 

OpgeletHet is ten strengste verboden de werf te betreden.

 

Update 09/03/2022

36 LODGES GEPLAATST
Er zijn nu 36 lodges geplaatst! De laatste 19 stuks worden de komende 3 weken geplaatst. De werken zitten daarmee nog altijd mooi op schema.
Gelijktijdig wordt er de komende weken aan de wandelpaden van de eerder geplaatste lodges gewerkt en worden ook alle nutsvoorzieningen en leidingen aangesloten.

Premium Lodge Park

Update 26/01/2022

BETEGELING TERRAS EN AANLEG WADI
De chape voor het terras van de eerst partij lodges is gelegd en de betegelingswerken zijn gestart. Een eerste wadi, die regenwater moet opvangen en zuiveren, ligt klaar.

Update 12/01/2022

AFWERKING ONDER MAAIVELD
De reeds geplaatste lodges zijn onder het maaiveld afgewerkt met aluminium boarding. De aarde werd ook aangehoopt zodat de chape gegoten kan voor het terras. Alweer een stap dichter bij een pracht van een eindresultaat!

Werf Premium Lodge Park
 

Update 23/12/2021

RIOLERINGSWERKEN
Ondanks de hevige regen werd er vorige week stevig doorgewerkt op de werf. De rioleringswerken zijn klaar en daarmee zit het project nog steeds op schema.

BEKABELING GLASVEZEL
Deze week werden de glasvezelkabels voor hoge datasnelheid gelegd. Een klus die door vakmannen met de nodige voorzichtigheid werd uitgevoerd. 

LODGES GELEVERD
De eerste 2 lodges zijn op 14 december via uitzonderlijk transport vanuit Nederland op hun bestemming gearriveerd. De dagen erop kwamen er daar nog eens 8 bij.

LODGES GEPLAATST
Op 23 december werden de 10 geleverde lodges met een kraan op hun schroeven geplaatst. Benieuwd hoe zo'n lodge van 11 ton geplaatst wordt?
Bekijk het filmpje

Werf Premium Lodge Park
 
Werf Premium Lodge Park
 
Werf Premium Lodge Park
 
Werf Premium Lodge Park
 
Werf Premium Lodge Park
 
Werf Premium Lodge Park
 

Update 01/12/2021

FASE 1 - GRONDWERKEN
De grondwerken zijn na de herfstvakantie gestart en zitten op schema. Er werd flink wat grond afgegraven. Die aarde wordt grotendeels gerecupereerd voor de aanleg rond de lodges. Er staat tijdelijk een berg in Nieuwpoort ... 

SCHROEFFUNDERINGEN
De eerste lodges worden op 14 december 2021 geleverd. Ze worden met het chassis op 8 schroeven geklikt. Deze schroeven rezen de voorbije weken als paddenstoelen uit de grond. 

SCHROEFBORING
Benieuwd hoe zo'n schroef in de grond wordt geboord? Best indrukwekkend want dit gebeurt volledig computer-gestuurd door een gespecialiseerde firma.
Bekijk de video via deze link.