Nieuwpoort

Camperplaats Large - 105 m²

Nieuwpoort

België - West-Vlaanderen
Kompas Camping Nieuwpoort is een verrassend complete vakantiebestemming. Je vindt er alle faciliteiten én ingrediënten voor een perfecte vakantie aan zee.
 • Buitenzwembaden vanaf mei tot september
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

België, Nieuwpoort
 

Voorzieningen

 1. 105 m² oppervlakte
 1. Camper
 1. Elektriciteitsaansluiting (10 amp)
 

Omschrijving

Gloednieuwe camperplaats met verharde ondergrond. Kom ze uitproberen!

 • Nieuw type camperplaats van 105 m²
 • Ruimte & comfort
 • Campers only (max. 8 ton & 12 m lang)
 • Incl. elektriciteit (CEE model, 10 amp), gebruik sanitair en servicestation
 • Plaatsing van luifel toegestaan
 • Plaatsing van aanhangwagen toegestaan
 • Plaatsing van bijzettent of partytent niet toegestaan


 

Over de camping

Kompas Camping Nieuwpoort bevindt zich net iets buiten het gelijknamige plaatsje Nieuwpoort en op slechts 10 autominuten van het strand. Op onze camping kun je een kampeerplaats of een comfortabele accommodatie huren voor maximaal 6 personen. Tevens kun je onbeperkt gebruik maken van de de parkfaciliteiten zoals het zwembad en de sport- en speelvelden. Ook kun je terecht bij de winkel & bakkerij voor je boodschappen en broodjes en bij de receptie voor al je vragen en voor het huren van een fiets. Beleef een heerlijke vakantie aan de Belgische kust bij Kompas Camping Nieuwpoort!
 

Over de omgeving

Onze Kompas Campings bevinden zich op korte afstand van elkaar aan de Belgische kust. Vanaf beide campings kun je eenvoudig uitstapjes maken naar Belgische plaatsen als Middelkerke, Oostende en Veurne. Maar ook uitjes naar Nederland of Frankrijk zijn zeker mogelijk. Breng een bezoekje aan een lokale markt, een museum of neem plaats op een gezellig terrasje of natuurlijk strandpaviljoen. Ook is een wandeling of fietstocht langs het strand, de duinen en het binnenland een aanrader. Vier vakantie zoals jij dat wilt op een van onze Kompas Campings aan de Belgische kust.