+32(0)58-23 60 37
Boeken '19 Boeken '20

Camping in België met zwembad

Kamperen in België op een camping met zwembad? Kom naar Kompas Camping Nieuwpoort!

Camping België met zwembad

Een leuke vakantie gaat niet zonder een heleboel waterpret. Vandaar dat onze camping in België met zwembad niet één, maar twee verwarmde openlucht zwembaden heeft! De zwembaden zijn 25m2 groot, waardoor er voor iedereen ruimte genoeg is om te ontspannen in het water. Ook is er een lange waterglijbaan aanwezig die bij veel kinderen favoriet is. Voor de jonge gasten is er een speciaal speelbad aanwezig. Terwijl de kinderen zich vermaken in het water kun je een oogje in het zeil houden vanaf het terras. De zwembaden zijn open van Hemelvaart tot midden september.

Nog meer waterpret op onze camping met zwembad

Behalve waterplezier op onze camping zijn er nog veel meer mogelijkheden tot plezier in en rondom het water. De IJzer en de Noordzee staan bekend om het watersporten en als goede visplekken. Maak kennis met watersporten als kayakken, zeilen en surfen. Voor je het weet heb je een nieuwe favoriete sport! En 's avonds kun je heerlijk uitrusten op een kampeerplaats of in een luxe accommodatie voor een nieuwe, drukke vakantiedag.

Camping Belgie met zwembad

Overnachten op onze camping in België met zwembad

Er op uit met je eigen tent, caravan of camper, of genieten in een van onze mooie accommodaties: bij ons kom je op vakantie zoals je dat zelf wil, keuze genoeg! De kampeerplaatsen zijn ruim, het sanitair kraaknet, de zwembaden verwarmd, de speeltuinen avontuurlijk… en op het ruime terras geniet je van een frisse pint of ander lekkers.

Heb je nog vragen over het verblijf, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Blijf op de hoogte
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!