1. Camping met 2 buitenzwembaden
  2. Nabij de Belgische kust
  3. Kindvriendelijk

Luxe camping met zwembad aan de Belgische kust

Een diversiteit aan landschappen, het Bourgondische leven en de gezellige badplaatsen zorgen ervoor dat velen een camping aan de Belgische kust de ideale vakantiebestemming vinden. Liefhebbers van cultuur, natuur en gezelligheid zijn er op de goede plek.

Camping in België met zwembad

Het vlakke land leent zich uitstekend voor heerlijke fietstochten, terwijl de recente historie als ook de Middeleeuwen een stempel hebben gedrukt op de beleving. Campings aan de Belgische kust liggen veelal in de buurt van toeristische badplaatsen als Oostende, Westende, Middelkerke en Nieuwpoort. Als de temperatuur stijgt kun je heerlijk recreëren op de veilige en schone stranden. Maar niet iedereen heeft een voorkeur voor het strand en de zee om te zwemmen. Als je liever een duik neemt in het zwembad en de dag wilt afsluiten met een strandwandeling, dan is onze camping met zwembad aan de Belgische kust wat voor jou!

 
Bezoek onze camping aan de Belgische kust
 

Sfeerimpressie van onze camping met zwembad

 

Wat biedt Kompas Camping Nieuwpoort?

Onze camping met verwarmd zwembad beschikt over 2 verwarmde openluchtzwembaden (25m2) en een apart speelbad voor de jonge waterratten. In het grote zwembad is er een waterglijbaan die bij alle kinderen favoriet is. Rondom de zwembaden kunnen stoeltjes worden geplaatst en handdoeken worden neergelegd om op te drogen in de zon. Uiteraard is er toezicht aanwezig op onze camping met verwarmd zwembad.

De leukste camping met verwarmd zwembad

Je kunt zwemmen in onze zwembaden van Hemelvaart tot midden september. Ben je nog op zoek naar een camping met zwembad aan de Belgische kust? Kom naar Kompas Camping Nieuwpoort! 

 
Boek nu