Update coronavirus

De voorbije weken en dagen hebben we volop maatregelen getroffen om Kompas Camping Nieuwpoort en Westende veilig en conform de voorschriften klaar te stomen voor heropening. Alles is klaar, we missen alleen onze gasten nog!

We blijven samen met een paar andere grote organisaties uit de sector druk zetten bij de overheid om zo snel mogelijk te heropenen. Zodra we nieuws hebben, communiceren we hier meteen over via onze kanalen. 
Bedankt voor je begrip.

Coronavoucher: boeken met zekerheid


Indien door de opgelegde maatregelen de camping niet mag openen in de periode dat je hebt geboekt, dan krijg je van ons het betaalde bedrag retour in de vorm van een voucher. Met die voucher kan je op een later tijdstip alsnog genieten van jouw welverdiende vakantie! De voucher is onbeperkt geldig.

Boek nu voor verblijven vanaf 8 juni 2020

De eerste boekingen / reserveringen zijn terug mogelijk voor verblijven vanaf 8 juni 2020. Als je boekt, dan is dat automatisch met vouchergarantie. Lees daarover 'boeken met zekerheid' hierboven. We kijken er heel hard naar uit onze gasten terug te zien! We zijn er helemaal klaar voor. Hopelijk tot snel!

BOEK NU MET VOUCHERGARANTIE