Update coronavirus

In verband met de huidige situatie rond het Coronavirus en gezien de nieuwe richtlijnen van de overheid, kunnen wij voor het ogenblik geen openingsdatum van de camping garanderen. Wij houden je geïnformeerd. Bedankt voor je begrip!

Corona Voucher*

Je kan gratis omboeken naar een andere periode.  Daarvoor ontvang je binnenkort een voucher voor de betaalde som waarmee je bij ons een nieuw verblijf kan boeken.

Het ganse team zet zich ten volle in om je zo vlug mogelijk op de hoogte te stellen van de te volgen omboekingsprodecure. Je hoeft hierover dus géén contact met ons op te nemen.

Wij begrijpen heel goed dat je misschien voorkeur heeft voor teruggave van de betaalde som.  De omstandigheden zijn echter zo uitzonderlijk, dat wij, ook in overleg met de sector, voor een uitzonderlijke oplossing hebben gekozen.

Je kan reserveren of boeken voor verblijven vanaf 1 juni 2020

Gelieve dus te noteren dat er momenteel geen reserveringen of boekingen kunnen gemaakt worden voor de komende periode (ook niet telefonisch). De eerste boekingen/ reserveringen zijn pas terug mogelijk voor verblijven vanaf 1 juni 2020.

*Deze regeling geldt enkel voor geboekte verblijven tot 1 juni 2020.