1. Camperplaatsen in de winter
  2. Nabij de Belgische kust
  3. In Nieuwpoort of Westende

Winterkamperen in België

Wintercamping in België? Ja zeker, ook in de winter kan je op een van onze 2 campings terecht met een camper. Je kan een plek boeken van 15 december tot 26 maart 2021. Vanaf 27 maart 2021 is de volledige camping terug geopend voor alle kampeerders.
Let op: winterkamperen is dus alleen mogelijk met een camper!
Kompas Camping heeft twee locaties waar je kan winterkamperen in België: Nieuwpoort en Westende. Verblijf je in Westende, dan kampeer je op loopafstand van het strand. De camping in Nieuwpoort ligt iets verder van het strand, maar hier kampeer je aan de oevers van de IJzer. Water is dus altijd dichtbij, welke locatie je ook kiest.

Winterkamperen in België

De camperplaatsen op onze wintercamping in België voorzien in alles waar jij als camperaar behoefte aan hebt. De plekken zijn 70 m² groot. Bij elke plek beschik je over een privé grasveld rondom je camper zodat je voldoende ruimte en privacy ervaart. Een watertappunt, elektriciteitsaansluiting (10A) en een servicestation is ook inbegrepen bij een camperplaats op onze wintercamping in België. Hoewel de meeste faciliteiten op onze campings in de winter gesloten zijn, kan je uiteraard nog wel gebruik maken van het sanitairgebouw.

Uw camperplaats:

  1. 70 m²
  2. Privé grasveld
  3. Inclusief watertappunt, elektriciteit en servicestation
  4. Sanitair gebouw geopend
 
Belgische kust
 

Strand

Een wandeling langs de Belgische kust is ook in de winter mogelijk. Kleed je lekker warm aan en aanschouw de woeste zee bij een stevige storm. Dat levert mooie plaatjes op! En naderhand kom je terug op onze wintercamping in België en geniet je extra van een warme kop chocolademelk.

Steden België
 

Steden

Ontdek de steden van West-Vlaanderen, waarvan Brugge toch zeker wel een must-see is. Helemaal rond de feestdagen zijn de steden extra mooi versierd en heerst er een gezellige sfeer. Naast Brugge zijn De Panne, Veurne en Nieuwpoort ook de moeite waard voor een dagtochtje.

Natuur
 

Natuur

Trek de natuur in voor een stevige winterwandeling. Winterwandelen is de ideale buitenactiviteit in deze tijd van het jaar. Langs de kust loopt een wandelpad met ruim 130 km aan wandelpaden maar er zijn ook diverse natuurgebieden in de omgeving.

Boek je camperplaats in Westende

Kompas camping Westende

Boek je camperplaats in Nieuwpoort

Kompas Camping Nieuwpoort