1. Camping in Westende
  2. Op 45 autominuten vanaf Middelkerke
  3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping bij Middelkerke

Kamperen of een accommodatie huren op een camping in Middelkerke? Kompas Camping Westende heet je van harte welkom voor een heerlijke vakantie aan de Belgische kust!

Luxe overnachten op onze camping bij Middelkerke

In de nacht heb je een goede slaapplaats nodig. Kies je voor kamperen of voor een accommodatie? Om de keuze te vereenvoudigen, hebben wij enkele accommodaties op een rijte gezet:

  • Kampeerplaats: Een standaard kampeerplaats is ca. 110 m² met een elektriciteitsaansluiting (10 ampère)
  • Comfortplaats: Een comfortplaats is ca. 110 m² met een elektriciteitsaansluiting (10 ampère) en een individueel watertappunt en waterafvoer.
  • Comfort Lodge: De lodges staan midden in het groen en hebben allemaal een ruim overdekt terras. Bij sommige comfort lodges mag je een hond meenemen, kom dus met het hele gezin vakantie vieren!

Camping bij Middelkerke aan de kust

In West-Vlaanderen vind je aan de Vlaamse kust Middelkerke. De plaats ligt op een kwartier rijden van Oostende en is geliefd bij strandgangers. In Middelkerke en de omgeving zijn vele leuke activiteiten te ondernemen. Als je geïnteresseerd bent in cultuur, natuur, sporten of gewoon lekker ontspannen, in Middelkerke ben je goed op je plek. Onze camping bij Middelkerke is de ideale plek om te overnachten!

Camping aan zee

Camping Westende ligt op korte afstand van de Noordzee. Binnen een paar minuten ben je op het strand en kan je lekker zonnen of uitwaaien. Zo beleef je het ultieme vakantiegevoel met zon, zee en strand. Kinderen vkunnen zich dagenlang vermaken op het strand met het bouwen van zandkastelen en zwemmen in de zee. Beleef het op onze gezellige camping aan zee!

Topfaciliteiten op onze camping bij Middelkerke

Onze camping nabij Middelkerke is door de prachtige ligging achter de duinen een heerlijke plek voor rustzoekers, strandliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. Terwijl de kinderen bij de waterspeelzone kunnen ravotten en spelen, houd je ze met een drankje in de gaten vanaf het terras. Daarnaast zorgen ook de avontuurlijke speeltuinen en petanqueterreinen voor het nodige vermaak.

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid