Week van de vrije tijd - voordeelweek

Trakteer jezelf op een verblijf aan de kust tijdens de week van de vrije tijd.

Wandelen, fietsen, een museum bezoeken of lekker tafelen, het kan allemaal aan de kust! Kompas Camping ligt langs het wandel- en fietsnetwerk ‘Kust’ en nabij interessante bezienswaardigheden zoals Westfront, het NAVIGO-visserijmuseum, Beaufort-beeldenpark, …

UPDATE CORONA

In verband met de huidige situatie rond het Coronavirus en gezien de nieuwe richtlijnen van de overheid, kunnen wij voor het ogenblik geen openingsdatum van de camping garanderen. Het is dus niet mogelijk om tijens de Week van de Vrije Tijd op de campings te verblijven. Bedankt voor je begrip!

Corona Voucher*

Voor kampeerders die reeds een arrangement hadden geboekt tijdens de Week van de Vrije Tijd, kunnen zij gratis omboeken naar een andere periode.  Daarvoor ontvang je binnenkort een voucher voor de betaalde som waarmee je bij ons een nieuw verblijf kan boeken.

Het ganse team zet zich ten volle in om je zo vlug mogelijk op de hoogte te stellen van de te volgen omboekingsprodecure. Je hoeft hierover dus géén contact met ons op te nemen.

Wij begrijpen heel goed dat je misschien voorkeur heeft voor teruggave van de betaalde som. De omstandigheden zijn echter zo uitzonderlijk, dat wij, ook in overleg met de sector, voor een uitzonderlijke oplossing hebben gekozen.