plus

Met korting verblijven aan de kust!

Fijn dat je wilt kennismaken met de Comfort Lodges van Kompas Camping! In de lodges voor 2 tot 6 personen staan je comfort en je vakantiebeleving centraal. Je slaapt in heerlijke boxspringbedden, kookt in een keuken met vaatwasser, ontspant in de zithoek met tv of op je privéterras. Je geniet tijdens je verblijf bovendien van alle faciliteiten van de camping (zwembaden, water- en andere speeltuinen, campingshop, taverne, ...)

Verblijf je tussen 22 april en 29 mei 2019 dan geniet je als lezer van het Plus-magazine van onderstaande tarieven en krijg je ook nog 10x gratis het Pasar-magazine bij jou thuis in de bus. 

Nu alleen nog beslissen of je kiest voor Kompas Camping Westende op 10 min. stappen van het strand of voor Kompas Camping Nieuwpoort aan het Spaarbekken, tussen kust en polders.

Hoe boeken?

Boek vóór 1 mei 2019 met melding van 'PLUS'
voor Westende: via +32 (0)58-22 30 25 of westende@kompascamping.be
voor Nieuwpoort: via +32 (0)58-23 60 37 of nieuwpoort@kompascamping.be

Je betaalt hiervoor geen reserveringskost (€ 12).

+ 10x gratis het Pasar-magazine in je bus

Pasar-magazine, dat is 10x per jaar tonnen inspiratie in je bus om nog meer te genieten van je vrije tijd. Zin in een dagje uit? De leukste tips voor trips vind je in de Pasar-agenda. Trek je graag je stapschoenen aan of vinden we je in het weekend steevast op de fiets? Pasar presenteert je de leukste wandel- en fietsroutes in België en bij de buren.

  

 Doorblader hier het meest recente Pasar-magazine