1. Meivakantie aan de Belgische kust
  2. Kampeerplaatsen & accommodaties
  3. Kindvriendelijke faciliteiten

Beleef de meivakantie in België

De meivakantie is het ideale moment om er samen met je gezin op uit te gaan. De kinderen hebben vrij van school en je kan lekker samen tijd doorbrengen. En waar kan dat nou beter dan aan de Belgische kust? Heerlijk samen in het lentezonnetje langs de zee wandelen of gezellig zandkastelen bouwen. Kies daarom voor een verblijf vlak bij de kust op een Kompas Camping. Vanaf onze Kompas Camping Nieuwpoort hoef je slechts een kwartiertje te rijden naar het strand. En onze Kompas Camping Westende bevindt zich zelfs op loopafstand. Kies voor een vakantie op een ruime kampeerplaats of in een comfortabel huisje en beleef een onvergetelijke meivakantie vlak bij de kust!

Kamperen in de meivakantie ⛺

Kamperen vlak bij het strand kan je bij een Kompas Camping. Op onze campings heb je een ruime keuze uit kampeerplaatsen welke geschikt zijn voor 2 tot 6 personen. Ideaal voor een gezinsvakantie! Onze kampeerplaatsen zijn tot 150 m² groot en zijn huisdiervriendelijk. Ook bieden diverse plaatsen een electriciteitaansluiting en een watertappunt. Ga je met de camper op vakantie? Ook met de camper ben je op onze campings van harte welkom op onze speciale camperplaatsen. Welke kampeerplaats vlak bij de kust heeft jouw voorkeur?

Huisje huren in de meivakantie 🏠

Op onze camping vlak bij de kust is het ook mogelijk om een huisje te huren. Perfect voor als je liever meer comfort wenst, maar wel wilt genieten van de gezelligheid van de camping. Wij bieden diverse huisjes aan, welke geschikt zijn voor maximaal 6 personen. Alle huisjes beschikken over een volledig ingerichte keuken, een moderne badkamer, slaapkamer(s) met comfortabele bedden en een veranda met tuinset waar je lekker van het zonnetje kan genieten. Met wie kom jij een huisje huren in de meivakantie?

Tips voor jouw meivakantie vlak bij de Belgische kust

Wanneer je ervoor kiest om de meivakantie te vieren op een van onze Kompas Campings is het natuurlijk erg leuk om het strand te bezoeken en aan te schuiven bij de diverse strandtentjes. Maar de omgeving heeft nog véél meer te bieden. Wat dacht je van een uitstapje naar Plopsaland of Attractiepark Bellewaerde? De kinderen zullen het geweldig vinden. Ook is het een aanrader om een bezoekje aan de diverse steden en dorpen in de buurt te brengen, zoals Brugge en De Panne. Of huur een fiets op de camping en verken de diverse natuurgebieden in de buurt tijdens een ontspannende fiets- en/of wandeltocht.

Ook op onze campings vlak bij de Belgische kust valt er genoeg te ondernemen. Onze campings in België met zwembad bieden een uitgebreid aanbod aan faciliteiten voor jong en oud. De kinderen maken gezellig vriendjes bij het enthousiaste animatieteam of spelen graag in de grote speeltuinen. En de dag kun je gezellig samen afsluiten bij de horeca met een lekker hapje en drankje. De meivakantie vieren bij een Kompas camping is gegarandeerd plezier! 

Boek jouw vakantie in de meivakantie