Feest op Kompas Camping! De camperzone in Westende en het energieneutrale hoofdgebouw in Nieuwpoort openen de deuren. Kom tijdens de feestweekends logeren en geniet van extra voordelige verblijfsformules voor kamperen en huren.


Op 3 april 2020 opent een nieuwe camperzone met 39 verharde camperplaatsen de deuren op Kompas Camping Westende. Kom vanaf 11u de nieuwe zone bewonderen en genieten van een hapje en een drankje. Wandel zeker ook even binnen in de vernieuwde taverne, campingshop en lounge. Maak er een volledig feestweekend van! Van 3 tot 6 april heeft Kompas Camping 2020 alles voorzien om in de feeststemming te komen: een attentie voor bezoekers aan de nieuwe campingwinkel, een feestmenu in  taverne De Piete en een feestelijke dansavond op zaterdagavond.

Naar het feest in Westende

 

 

 

Kom je met de camper? Verblijf 2 nachten op de nieuwe camperplaatsen voor slechts € 25! Boek hier 

Ook in Nieuwpoort maakt Kompas Camping zich klaar voor een groot openingsfeest. Op 1 mei wordt het nieuwe, energieneutrale hoofdgebouw daar officieel geopend met foodtrucks, optredens, straatorkesten, … ! Kinderen tot 17 jaar verblijven gratis het volledige lange 1 mei-weekend!

Naar het feest in Nieuwpoort